February 25, 20241 yr 25 minutes ago, *edited by mod said: Bugarska tukla prvaka svetu. I još im dali Vezenkova fore. Bugari zimi plivaju za časni krst, dok Švabo samo tamani kobaje.
February 25, 20241 yr Author Slovenija potpuno preokrenula, vodi 11 razlike. Na tribinama ide klicanje "tko ne skače neje Slovenc" niko ne skače svi sede
February 25, 20241 yr 2 minutes ago, Valkyrie said: Slovenija potpuno preokrenula, vodi 11 razlike. Na tribinama ide klicanje "tko ne skače neje Slovenc" niko ne skače svi sede Kad u hali kliču "ko ne skače taj je grobar" ja kao mešam po stolici, pošto me jelte mrzi da skočim, a Slovenci ni to?
February 25, 20241 yr Author 1 hour ago, *edited by mod said: Bugarska tukla prvaka svetu. I još im dali Vezenkova fore. Gazin Vulgar up'o u pekmez od šljiva. Lako je tako™
February 25, 20241 yr Spanci jedva prebacili preko 50 poena protiv Belgije. Ne znam zasto nisu pozvali Almansu iz G lige, bolji je igrac vec sada od svih visokih igraca koji su igrali prve dve utakmice kvalifikacija. Edited February 25, 20241 yr by Micko8
February 25, 20241 yr 20 minutes ago, Valkyrie said: Gazin Vulgar up'o u pekmez od šljiva. Lako je tako™ Jordan Leckov...30 godina kasnije.
February 25, 20241 yr 2 hours ago, Valkyrie said: Slovenija potpuno preokrenula, vodi 11 razlike. Na tribinama ide klicanje "tko ne skače neje Slovenc" niko ne skače svi sede sve je ok dok ne počnu da pevaju bum te fukal bum te fukal ne buš mi pobegel ne buš mi pobegel ne buš mi pobegel e onda su mnogo ludi
February 25, 20241 yr 2 hours ago, Micko8 said: Od koga smo mi izgubili u finalu SP i bugari ih deru Мала свађе међу вечитим савезницима
February 26, 20241 yr Šta je ovo, pola PTC-a je otišlo tamo? Gorislav i N.Lj. Stefanović "mašu peškirima"?