goofs Posted February 25 Posted February 25 25 minutes ago, *edited by mod said: Bugarska tukla prvaka svetu. I još im dali Vezenkova fore. Bugari zimi plivaju za časni krst, dok Švabo samo tamani kobaje. 2
Valk Posted February 25 Author Posted February 25 Slovenija potpuno preokrenula, vodi 11 razlike. Na tribinama ide klicanje "tko ne skače neje Slovenc" niko ne skače svi sede 3
Nikodije Posted February 25 Posted February 25 2 minutes ago, Valkyrie said: Slovenija potpuno preokrenula, vodi 11 razlike. Na tribinama ide klicanje "tko ne skače neje Slovenc" niko ne skače svi sede Kad u hali kliču "ko ne skače taj je grobar" ja kao mešam po stolici, pošto me jelte mrzi da skočim, a Slovenci ni to? 1
Valk Posted February 25 Author Posted February 25 1 hour ago, *edited by mod said: Bugarska tukla prvaka svetu. I još im dali Vezenkova fore. Gazin Vulgar up'o u pekmez od šljiva. Lako je tako™ 1
Micko8 Posted February 25 Posted February 25 (edited) Spanci jedva prebacili preko 50 poena protiv Belgije. Ne znam zasto nisu pozvali Almansu iz G lige, bolji je igrac vec sada od svih visokih igraca koji su igrali prve dve utakmice kvalifikacija. Edited February 25 by Micko8
SNARC Posted February 25 Posted February 25 20 minutes ago, Valkyrie said: Gazin Vulgar up'o u pekmez od šljiva. Lako je tako™ Jordan Leckov...30 godina kasnije. 1
Eleniko Posted February 25 Posted February 25 2 hours ago, Valkyrie said: Slovenija potpuno preokrenula, vodi 11 razlike. Na tribinama ide klicanje "tko ne skače neje Slovenc" niko ne skače svi sede sve je ok dok ne počnu da pevaju bum te fukal bum te fukal ne buš mi pobegel ne buš mi pobegel ne buš mi pobegel e onda su mnogo ludi 2
Hamlet Strašni Posted February 25 Posted February 25 2 hours ago, Micko8 said: Od koga smo mi izgubili u finalu SP i bugari ih deru Мала свађе међу вечитим савезницима
Frank Pembleton Posted February 26 Posted February 26 Šta je ovo, pola PTC-a je otišlo tamo? Gorislav i N.Lj. Stefanović "mašu peškirima"?
Recommended Posts