November 24, 2024Nov 24 Author Bre, slepci jedni, na svom terenu igraju, ne mogu da umuvaju ni 100 poena.. za sve njih + Pešić-efendiju
November 24, 2024Nov 24 22 minutes ago, Sludge Factory said: Upalim na pola 3. cetvrtine, vodimo 30 razlike, kontra za nas, Sareni i Kuzma kazu usporiti napad, smiriti igru, ugasim. Šarenac i zimi, tako zamišljam pakao.
November 24, 2024Nov 24 On 21. 11. 2024. at 20:44, W.F.C. said: Ocemo sad 50 razlike u nedelju! Hvala vam
November 24, 2024Nov 24 Au, pa ja tek sada skontao da su komšije sa Kiprom u grupi Znači atm kroasani vise za EP
November 25, 2024Nov 25 koji je tiebreaker? Bosanci imaju 20 poena bolju kos razliku, plus su ih dobili 20 a izgubili 13... izgleda ce susjedi vijati pobedu protiv Franca, inace nista od Eura. tacno su ko mi u fudbalu, ako se moze ispasti, prvi stanu u red
November 25, 2024Nov 25 24 minutes ago, freakns said: koji je tiebreaker? Bosanci imaju 20 poena bolju kos razliku, plus su ih dobili 20 a izgubili 13... izgleda ce susjedi vijati pobedu protiv Franca, inace nista od Eura. tacno su ko mi u fudbalu, ako se moze ispasti, prvi stanu u red Medjusobni skor, znaci Hrvatima treba pobeda vise od Bosne, sto je dosta tesko.
February 21Feb 21 U Zadru kao da je 41. ustaški sajam, ali neće bude dovoljno., bye bye Edited February 21Feb 21 by theanswer
February 22Feb 22 odgovorio bih mu istom merom kad bi znao za koji klub nole kojot navija ove nedelje
February 22Feb 22 9 hours ago, theanswer said: U Zadru kao da je 41. ustaški sajam, ali neće bude dovoljno., bye bye „Za dom spremni“ u Jazinama Pa koliko vidim, oni si u hteli da ostanu doma
February 22Feb 22 5 hours ago, Engineer said: „Za dom spremni“ u Jazinama Pa koliko vidim, oni si u hteli da ostanu doma Bilo je i skroz otvoreno ustaški se barjak vije itd, vratio sam se u one tekme sa početka aba lige