Valk Posted Sunday at 20:44 Author Posted Sunday at 20:44 Bre, slepci jedni, na svom terenu igraju, ne mogu da umuvaju ni 100 poena.. za sve njih + Pešić-efendiju
Amos Posted Sunday at 20:44 Posted Sunday at 20:44 22 minutes ago, Sludge Factory said: Upalim na pola 3. cetvrtine, vodimo 30 razlike, kontra za nas, Sareni i Kuzma kazu usporiti napad, smiriti igru, ugasim. Šarenac i zimi, tako zamišljam pakao. 3
W.F.C. Posted Sunday at 21:23 Posted Sunday at 21:23 On 21. 11. 2024. at 20:44, W.F.C. said: Ocemo sad 50 razlike u nedelju! Hvala vam
Profesionalac Posted Sunday at 23:26 Posted Sunday at 23:26 Au, pa ja tek sada skontao da su komšije sa Kiprom u grupi Znači atm kroasani vise za EP 1
freakns Posted Monday at 20:50 Posted Monday at 20:50 koji je tiebreaker? Bosanci imaju 20 poena bolju kos razliku, plus su ih dobili 20 a izgubili 13... izgleda ce susjedi vijati pobedu protiv Franca, inace nista od Eura. tacno su ko mi u fudbalu, ako se moze ispasti, prvi stanu u red
W.F.C. Posted Monday at 21:16 Posted Monday at 21:16 24 minutes ago, freakns said: koji je tiebreaker? Bosanci imaju 20 poena bolju kos razliku, plus su ih dobili 20 a izgubili 13... izgleda ce susjedi vijati pobedu protiv Franca, inace nista od Eura. tacno su ko mi u fudbalu, ako se moze ispasti, prvi stanu u red Medjusobni skor, znaci Hrvatima treba pobeda vise od Bosne, sto je dosta tesko.
Recommended Posts