Ratamahatta Posted Thursday at 18:50 Posted Thursday at 18:50 Dobro je, znaci Gidra moze da puca i 2/5 veceras, skinuce mu se Grujica s kurca na bar nedelju dana
*edited by mod Posted Thursday at 21:37 Posted Thursday at 21:37 Simulacija je zabagovala. Grčka dobije Engleze u fudbalu a Englezi Grke u košarci...
Profesionalac Posted yesterday at 06:35 Posted yesterday at 06:35 Brat Tornike u sredu uveče igrao protiv Fenera, zapucao odmah posle meča u Finsku i natrpao im 25 poena 2
freakns Posted yesterday at 08:17 Posted yesterday at 08:17 ne secam se kad smo zadnji put ovako lagano kroz kvalifikacije.
Valk Posted yesterday at 09:49 Author Posted yesterday at 09:49 3 hours ago, Profesionalac said: Brat Tornike u sredu uveče igrao protiv Fenera, zapucao odmah posle meča u Finsku i natrpao im 25 poena Njemu je igranje za Gruziju životni san i fiksacija, nije ovo prvi put da ide maltene preko mogućnosti. Nesvakidašnji lik. 1
Ratamahatta Posted yesterday at 10:36 Posted yesterday at 10:36 1 ozbiljan car i 1 ozbiljan integritet Sve mu rodilo 1 1
pantelia Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) I Litvanija pada pod uticaj trenda: Dianđelo Rasel oblači dres baltičke reprezentacije? Padose i Litvanci. Ostali smo sami edit: i ona letonska govna Edited 21 hours ago by pantelia
Zico Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mislim da je proslo malo vise od 0.4 sekunde, no sat je kazao svoje.
Micko8 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Neverovatno je kako Spanci igraju onako jadno a imaju najbolju nacionalnu ligu u Evropi.
Micko8 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 hours ago, pantelia said: I Litvanija pada pod uticaj trenda: Dianđelo Rasel oblači dres baltičke reprezentacije? Padose i Litvanci. Ostali smo sami edit: i ona letonska govna Jakog li pojacanja
Mindaugas Žukauskas Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 59 minutes ago, Zico said: Mislim da je proslo malo vise od 0.4 sekunde, no sat je kazao svoje. Slovaci su valjda najgluplji ljudi jer kradu svoje za zapisničkim stolom. Sat uopšte nije krenuo kad je Španac presekao loptu. Mada i nije mi ih žao, s obzirom na to kako su izveli ovu loptu.
Recommended Posts