Jump to content

90s dance

Featured Replies

Posted

Za nekog lep period život prožet ovom muzikom, za nekog gulty pleasure muzika. Lagana muzikica za opušteni hedonizam duboko i u 21-om veku. Setite se vaših omiljenih đuskalica, upoznajte mlađe ako još uvek ne znaju.

Ehm, jedina patriotska pesma koja me radi...

klasican cikago zvuk nema greske

sad dok je bujaka u banovini da iskoristimo da malo pokačimo ponešto našta smo stvarno džuskali 90-tih, nismo baš na dr albana 2 unlimited i slično

meni je ovaj čovek najveći dj koga sam video/slušao, od tog trenutka u londonu u avgustu 1996 mislim da sigurno nisam prisustvovao boljem nastupu.

sve se to vidi/čuje i ovde - čovek, mikseta i 3 gramofona.

Slušao sam ga 2014.(kod Gerija :D)

Genije.

Mora da ide i jedan od najluđih spotova ikada:

Za sladokusce postoji i making of na YTu.

• 2 weeks later...

ima potpuno nenormalno dobrih tjunova iz ranih 90-tih koji nikada nisu došli na MTV

ovo je najveći hit španske klabing groznice oko valensije, poznate kao la ruta del bakalao

španci su CIRKUS - refren ide

ecstaSI ecstaNO

• 4 weeks later...
  • Author
On 12. 2. 2024. at 1:38, Eleniko said:

sad dok je bujaka u banovini da iskoristimo da malo pokačimo ponešto našta smo stvarno džuskali 90-tih, nismo baš na dr albana 2 unlimited i slično

meni je ovaj čovek najveći dj koga sam video/slušao, od tog trenutka u londonu u avgustu 1996 mislim da sigurno nisam prisustvovao boljem nastupu.

sve se to vidi/čuje i ovde - čovek, mikseta i 3 gramofona.

Odličan je Džef i ceo Detroit i sam sam sve ispratio i pratim i dalje, ali sam ovu temu zamislio da baš bude tribute euro dance-u 90-ih, kojeg se većina gnušala i prezirala pogrešno povezujući celu scenu sa dizelašima i Miloševićem, a mnogo je više od toga, sad se tek vidi da je to bila ozbiljna produkcija pogotovo za današnju popularnu muziku.