Jump to content

na putu za Eldorado, stanica 1 - Australian Open 2024

Featured Replies

8 hours ago, peralozac said:

ca063fc8ea078a1a4b85125eee7e505ef3e45651

Roker. Naopačke drži vrat gitare i ruka s trzalicom mu je sa pogrešne strane, ali ništa što novi moćni alati ne mogu da srede za par minuta. @Caligula i ostali profiji, da li može na brzinu da se udene gitara? I AC/DC pozadina, ipak smo u Australiji :lol: Pretty please with a cherry on top. Hvala.

Uh ima ovde da se cisti brt :(

• Replies 1.6k
  • Views 69.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sad gledam na ES kako barbara intervjuise agasija. ovaj sreo alkaraza, malo popricali, i barbara mrtva-ladna pita agasija: "kakav je osecaj kad sretnes takvu superzvezdu?"  

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Meni je klinja potpuno super, bilo nešto pri rezultatu 6:5 u trećem setu, sve puca od tenzije da li će uspeti da ostane u meču, par poena od provalije, on razvukao kez od uva do uva. Fali malo takvih

• Neka uzme bilo ko osim Zvereva, decko je jako gadna pojava i verujem da su te glasine da je tukao devojku tacne jer je sav mrsav i vidi se da je pickica pa se istresa na slabijima. Pritom ne bi ni ima

Posted Images

Ne moze Siner da dobije razmenu duzu od dva udaraca da ga jebes

Da li Nadal zaista govori u reklami za Kiu? Mense čini da on uopšte ne barata sa toliko engleskih reči. Možda govori google translate ili AI?

Sad sam ustao :yawn2:

Bravo, decko!!!

1 minute ago, Lancia said:

Sad sam ustao :yawn2:

Eto i ureko si Medvedeva

8 minutes ago, JohnnyD said:

Ne moze Siner da dobije razmenu duzu od dva udaraca da ga jebes

:grozan:

Ma daj

Just now, Midgeta said:

Bravo kretenu

Hvala, Midzo :sad:

Ideeemooooo sineeeeeeR!!! 

Just now, Lancia said:

Hvala, Midzo :sad:

Jao bre, komentarisala sam Medu, nisam na tebe mislila :D

48 minutes ago, booyaka said:

Ništa, mora da se igra pet setova.

Medo na isparenjima, forhend popusta jos da neko javi Sineru da prestane da forsira bekend. 

Edited by Serena

Just now, Serena said:

Medo na isparenjima, firhend popusta jos da beko javi Sineru da prestane da forsira bejend. 

Ja mislio ti iz Italije, kad ono možda pre Nemačke (firhand) ili Španije (bejend)? :D