peralozac Posted January 28 Share Posted January 28 Ne, izbor za ovo finale je bokal margarite. 2 Link to comment
Ras Posted January 28 Share Posted January 28 39 minutes ago, Filozof manijak said: BorščPeljmeni>>>>>>taljatele Link to comment
Serena Posted January 28 Share Posted January 28 6 hours ago, peralozac said: Ućebao joj se donji deo haljine od višenja sa najviše grane, ali vredelo je. Imali slika dok se u aljini penjalana drvo i jel bilo krivo? Ucebana haljina i ubojena majica, bravo pero 1 hour ago, peralozac said: Perin sir sprštila familija, dok se Pera iz popodnevne dremke probudio samo mrvice ostale Posle meca Siner deli 200gr sveze potpisanih, ako ga brzo prislonis na ruku radi kao preslikac 1 hour ago, Sandradjer said: Jao udari mi krv u obraze Ja procitala u obrve Nadam se da nisu tetovirane, Siner voli samo prirodno 😉 @Shan Jandaj medino sliku on je puuuno bolji feajer sa sve kaljacama 😜 Ajde Janik, ceo zapad je uz tebe necemo valjda dozvoliti da nam Rusi i Beloruskinje osvoje Australiju 🇮🇹 2 Link to comment
Ras Posted January 28 Share Posted January 28 Novak je upao u loše društvo, a nema ni žene mu, a ni majke da mu skrenu pažnju na to: Link to comment
Serena Posted January 28 Share Posted January 28 Štule >>>>>>> kaljace Lisica protiv mede, um caruje medo klade valja Link to comment
Sandradjer Posted January 28 Share Posted January 28 Samo da spremim @Ras-u darove i ukljucujem se Link to comment
Ras Posted January 28 Share Posted January 28 5 minutes ago, Midgeta said: Medice nemoj da me razočaraš 😈 Evo Medice! Rani brejk. Uz Medu sam, iako mi se 2x teško zamerio, na USO 21 i AO 22! 1 1 Link to comment
Arkadija Posted January 28 Share Posted January 28 1 minute ago, Ras said: Evo Medice! Rani brejk. Uz Medu sam, iako mi se 2x teško zamerio, na USO 21 i AO 22! Misliš na ono sramotno finale u Australiji protiv Rafe? Link to comment
Recommended Posts