Serena Posted January 27 Share Posted January 27 Sad ga obozavaju, a do nedavno su mu brojali krvna zrnca 1 2 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted January 27 Share Posted January 27 italijane uvek supportujem. ali ovaj klinja ne izgleda kao italijan jbg. 1 Link to comment
Sandradjer Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) Jedva cekam finale, zao mi je sto ne igra Djokovic ali sta da se radi. Gosin Pera nas budi sutra na vreme. Mozda nasecka i sir koji ima da se zamezi pred mec (sir za Sinerove navijace) . A ti @Serenasta si spremila za gresnike? Edited January 27 by Sandradjer 1 Link to comment
Sandradjer Posted January 27 Share Posted January 27 3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: italijane uvek supportujem. ali ovaj klinja ne izgleda kao italijan jbg. To mu je veliki minus u zivotu Link to comment
Serena Posted January 27 Share Posted January 27 11 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: italijane uvek supportujem. ali ovaj klinja ne izgleda kao italijan jbg. To nije lepo, ako je Lacika srbin sto ne bi mogao Siner biti italijan 10 minutes ago, Sandradjer said: A ti @Serenasta si spremila za gresnike Ja torteline pa da narendamo perinog sira odgore Bas me zanima koja je cena parmezana u Australiji i koliko meseci je star. Link to comment
peralozac Posted January 27 Share Posted January 27 6 minutes ago, Serena said: Bas me zanima koja je cena parmezana u Australiji i koliko meseci je star. 8 EUR za 200g. 30 meseci star. Link to comment
Serena Posted January 27 Share Posted January 27 Bas puno 40€/kg Ovde je od 16 do 18€/kg Link to comment
peralozac Posted January 27 Share Posted January 27 Da, deru baš za sve te delikatese. Toplo, al standard 2 Link to comment
peralozac Posted January 28 Share Posted January 28 Ućebao joj se donji deo haljine od višenja sa najviše grane, ali vredelo je. Link to comment
peralozac Posted January 28 Share Posted January 28 Roker. Naopačke drži vrat gitare i ruka s trzalicom mu je sa pogrešne strane, ali ništa što novi moćni alati ne mogu da srede za par minuta. @Caligula i ostali profiji, da li može na brzinu da se udene gitara? I AC/DC pozadina, ipak smo u Australiji Pretty please with a cherry on top. Hvala. Link to comment
Sandradjer Posted January 28 Share Posted January 28 8 hours ago, Serena said: To nije lepo, ako je Lacika srbin sto ne bi mogao Siner biti italijan Ja torteline pa da narendamo perinog sira odgore Bas me zanima koja je cena parmezana u Australiji i koliko meseci je star. Nije lepo, slazem se skroz. A na torteline stavi zlatne listice kao mere stednje, gde ces Perin sir Link to comment
Shan Jan Posted January 28 Share Posted January 28 Da mi je neko rekao da ce Kljaku da nasledi neko jos kljakaviji nikad mu ne bih verovao Evo jedna samo za @Sandradjer 4 Link to comment
peralozac Posted January 28 Share Posted January 28 21 minutes ago, Sandradjer said: A na torteline stavi zlatne listice kao mere stednje, gde ces Perin sir Perin sir sprštila familija, dok se Pera iz popodnevne dremke probudio samo mrvice ostale 2 Link to comment
Sandradjer Posted January 28 Share Posted January 28 21 minutes ago, Shan Jan said: Da mi je neko rekao da ce Kljaku da nasledi neko jos kljakaviji nikad mu ne bih verovao Evo jedna samo za @Sandradjer Jao udari mi krv u obraze 2 Link to comment
Recommended Posts