Serena Posted January 27 Posted January 27 Mislila sam da muski dublovi sutra igraju finale a oni igrali danas, izgubise ovi "moji" Vavasori i Boleli od Bopane i Ebdena 2 0 1 1
Sandradjer Posted January 27 Posted January 27 2 hours ago, JohnnyD said: Siner odradio trening pred finale: Za koga navijas u finalu? Ili si ravnodusan posto nam je Djokovic ispao?
JohnnyD Posted January 27 Posted January 27 47 minutes ago, Sandradjer said: Za koga navijas u finalu? Za Medvedeva, kad vec nema Bublika: 1
booyaka Posted January 27 Posted January 27 1 hour ago, Filozof manijak said: Za međeda, imam fobiju od džindžera Je li ovo nastavak teme sa Desanke?
Milošica Posted January 27 Posted January 27 3 minutes ago, booyaka said: Je li ovo nastavak teme sa Desanke? Sa politike
booyaka Posted January 27 Posted January 27 Mislim da će Grešnik svejedno pobediti, a i igra lepši tenis. 1
peralozac Posted January 27 Posted January 27 Šta ti je moć reklame - juče u prodavnici, deo sa sirevima i naravno kupim komadišku Parmigiano Reggiano Meni je ovo finale win-win, navijaću za Sinera, ali biće mi drago i Meda ako osvoji. 3
Recommended Posts