JohnnyD Posted January 27 Posted January 27 (edited) Sabalenka je lepsa verzija Morezmo... cudo da ima samo 2 slema do sad. Edited January 27 by JohnnyD 1
Serena Posted January 27 Posted January 27 Pa malo je naucila da se kontrolise i ne pravi vise tako puno duplih ni neiznudjenih gresaka. Morezmo rodila dvoje dece sa svojom dragom, a bila sam ubedjena da je ona "tata" 🤭 1
duda Posted January 27 Posted January 27 očekivala sam malo veći otpor od kineskinje, ali avaj mora neka jj da se pojavi da bi se moglo protiv sabalenke, nema druge
Serena Posted January 27 Posted January 27 Mora biti dubok ritern ali kineskinja sa njenom snagom nije uspevala da vrati Sabalenkine projektile. Bas su mi mucni za gledanje njeni i Igini mecevi, a bili su i Serenini (nesrecno sam izabrala nik ). 4
Sandradjer Posted January 27 Posted January 27 Kad igraju momci sutra? Izvinjavam se ako je glupo pitanje. Brinem zbog Pere da l ce mu biti zgodno vreme
Serena Posted January 27 Posted January 27 U 9.30 po nasem, a kod pere u 19.30 tako da se ne sekiraj ima da navijamo za Sinera sa dva kontinenta I leptir, onaj sto prorice pobednika, ga je posetio ovi sto navijaju za Medu mogu slobodno u jutarnju setnju 1 2 2
ubibobi Posted January 27 Posted January 27 2 hours ago, dùda said: očekivala sam malo veći otpor od kineskinje, ali avaj mora neka jj da se pojavi da bi se moglo protiv sabalenke, nema druge Ja tek sada videh da ona nije izgubila ni set zadnjih 11 mečeva tj.od početka sezone 1
Sandradjer Posted January 27 Posted January 27 23 minutes ago, Serena said: U 9.30 po nasem, a kod pere u 19.30 tako da se ne sekiraj ima da navijamo za Sinera sa dva kontinenta I leptir, onaj sto prorice pobednika, ga je posetio ovi sto navijaju za Medu mogu slobodno u jutarnju setnju Ne mogu da odolim, mnogo je kjut. I jos ima slatko obelezje na obrazu 1
Recommended Posts