Eleniko Posted January 26 Posted January 26 još su promenili podlogu i usporili teren bolje je bilo kad su ga poslali u azilantski kazamat pa deportovali
Mil@n Posted January 26 Posted January 26 3 hours ago, booyaka said: Novak? Nema šanse. Ko je odslušao deo KZŠ na Srpskom sve mu je jasno... "Glava je vruća.. Javljaju se razne ideje... Treba sačekati... Do kraja godine sam najavio da ću se fokusirati na najveće turnire (praktično priča o povlačenju tj da razmišlja o tome)... Ali to se nikad ne zna, i moguće su neke čudne i neočekivane odluke..." Itd.
Tsai Posted January 26 Posted January 26 Ko bi reko da ce uso, najmalerozniji od svih slemova, da mu bude poslednji :/
booyaka Posted January 26 Posted January 26 11 minutes ago, Tsai said: Ko bi reko da ce uso, najmalerozniji od svih slemova, da mu bude poslednji :/ Mats i njemu slični.
JohnnyD Posted January 26 Posted January 26 20 minutes ago, Tsai said: Ko bi reko da ce uso, najmalerozniji od svih slemova, da mu bude poslednji :/ Prvo, ne kaze se "poslednji" nego "24 and counting", a ne moze da bude malerozan slem gde je preokrenuo Federera za tenisku istoriju i cementirao sebe i svoj nastavak karijere kroz taj gem.
Mindaugas Žukauskas Posted January 26 Posted January 26 Ja sam poslušao Đonija, uložio pare na Zvjereva, i sad sam duplo bogatiji
JohnnyD Posted January 26 Posted January 26 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ja sam poslušao Đonija, uložio pare na Zvjereva, i sad sam duplo bogatiji To legendo, sad lepo uplatis psihicko savetovanje za "Kako se odviknuti od hejtovanja Novaka Djokovica i uraditi nesto sa sopstvenim zivotom" pa se vrati da nam pricas kako je proslo
Ros Posted January 26 Author Posted January 26 1 hour ago, Mil@n said: Ko je odslušao deo KZŠ na Srpskom sve mu je jasno... "Glava je vruća.. Javljaju se razne ideje... Treba sačekati... Do kraja godine sam najavio da ću se fokusirati na najveće turnire (praktično priča o povlačenju tj da razmišlja o tome)... Ali to se nikad ne zna, i moguće su neke čudne i neočekivane odluke..." Itd. ohladice se glava, otići će kući, zagrliti decu i porodicu, skoknuti do piramida, pogledati basket. sve će to doći na svoje. 1
Mil@n Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, Ros said: ohladice se glava, otići će kući, zagrliti decu i porodicu, skoknuti do piramida, pogledati basket. sve će to doći na svoje. Ako ne osvoji nijedan slem, ne vidim da se vraća dogodine, niti treba. Boleće ga svaki od tih neuspeha, mislim da je zato i rekao "obavezao sam se sebi do kraja godine (da ću igrati)" tj da se neće povući. Znači da razmišlja o tome i u najboljem slučaju, a kamoli u najgorem tj usled konstantnih poraza. Pobednik kao on jednu lošu sezonu može da sebi dozvoli, drugu teško, mislim da ako ne osvoji ništa da je to to. Tj nijedan slem. Btw, prvi put sam u fazonu Olimpijada pre slema, iako mi uopšteno govoreći slemovi više vrede, ali ova zlatna medalja bi mu taaaaako legla pred kraj karijere, siguran sam... A i skroz bi "oprala" eventualno neosvajanje nijednog slema (sa obzirom u kojim je godinama). Bio bi to šlag na tortu i ovako fascinantne karijere.
Ros Posted January 26 Author Posted January 26 Ja nešto misim da će igrati još samo ovu sezonu. To da će doći na svoje je usmereno na 2024. Ako ipak odluci i sledeće godine da igra verovatno samo u Evropi. 1
Bogotac Posted January 26 Posted January 26 I treba,nek čuva zdravlje,video je kako su mu Rafa i Fed prošli forsirajuci se do kraja 1
Engineer Posted January 26 Posted January 26 (edited) Brejdi je posle šampionske imao još jednu dobru, i na kraju jednu otužnu, nakon čega se povukao. Tako da treba očekivati da Đoković ove godine ima neki uspeh, pa sledeće da krene na oproštajnu turneju, sa marketingom kao Brajant - poslednji put u vašem gradu Edited January 26 by Engineer
Ayatollah Posted January 26 Posted January 26 Ja sam još pre nekog vremena rekao da mislim da će 2024. biti poslednja Novakova godina, tj. da će da pokuša još jednom da osvoji zlato na OI, jer je to poslednja stvar koja mu nedostaje. Sad mislim da ni sam Novak nije načisto sa tim, i da će odluku o tome doneti posle Vimbldona, kada bude video da li je još kompetitivan na najvišem nivou tenisa ili nije. Ako ne bude ušao u barem u jedno od dva GS finala do tada, mislim da su jako velike šanse da se povuče ove godine, jer on neće sebi dozvoliti da gubi od Frica i Hurkača...
Recommended Posts