lostfanforever Posted January 26 Posted January 26 koji je skor za vreme provedeno na terenu Medvedev vs Sinner?
W.F.C. Posted January 26 Posted January 26 Kakav ludak, prestao sam da gledam u trecem setu, i sad vidim rezultat
lostfanforever Posted January 26 Posted January 26 Moze i Medo do titule i ja sam se predomislila! Ispustio je tu titulu 2 x, pravo je vreme za osvetu kad vec Novak nije u finalu 2
Serena Posted January 26 Posted January 26 (edited) E moj Sasa... A kakvu su mu buducnost predvidjali... Medo se bas puno puta provukao tokom ovog GS. U finalu kaljače protiv štula, ja svim srcem za Sinera Edited January 26 by Serena
Midžeta Posted January 26 Posted January 26 Brao Medice, još džindžera bez duše da razbijes i savršen turnir 😈😈😈 3 2
booyaka Posted January 26 Posted January 26 49 minutes ago, lostfanforever said: koji je skor za vreme provedeno na terenu Medvedev vs Sinner? Izračunaće Pešikan/Banjac
Heyter Posted January 26 Posted January 26 (edited) 3 hours ago, JohnnyD said: Svih 10 polufinala do sad na AO Novak je igrao u vecernjem terminu. "Pametnjakovici" iz Australije su uveli dnevni termin u polufinalu 2022. pre toga nije ni postojao. Ishod bi mozda bio isti, ali AO je smejurija sto se tice organizacije od korone na ovamo. Nole u intervjuuu na terenu, posle meča drugog kola (ili trećeg_nebitno) govori u par rečenica kako mu je RL arena najbolji i najuspešniji teren u karijeri, i da se posebno u VEČERNJEM terminu oseća nepobedivo! Od tad ga više nije video.. Edited January 26 by Heyter
Recommended Posts