January 26, 20241 yr Moze i Medo do titule i ja sam se predomislila! Ispustio je tu titulu 2 x, pravo je vreme za osvetu kad vec Novak nije u finalu
January 26, 20241 yr E moj Sasa... A kakvu su mu buducnost predvidjali... Medo se bas puno puta provukao tokom ovog GS. U finalu kaljače protiv štula, ja svim srcem za Sinera Edited January 26, 20241 yr by Serena
January 26, 20241 yr 49 minutes ago, lostfanforever said: koji je skor za vreme provedeno na terenu Medvedev vs Sinner? Izračunaće Pešikan/Banjac
January 26, 20241 yr 3 hours ago, JohnnyD said: Svih 10 polufinala do sad na AO Novak je igrao u vecernjem terminu. "Pametnjakovici" iz Australije su uveli dnevni termin u polufinalu 2022. pre toga nije ni postojao. Ishod bi mozda bio isti, ali AO je smejurija sto se tice organizacije od korone na ovamo. Nole u intervjuuu na terenu, posle meča drugog kola (ili trećeg_nebitno) govori u par rečenica kako mu je RL arena najbolji i najuspešniji teren u karijeri, i da se posebno u VEČERNJEM terminu oseća nepobedivo! Od tad ga više nije video.. Edited January 26, 20241 yr by Heyter