JohnnyD Posted January 26 Posted January 26 Just now, Serena said: Novak je imao 54 neiznudjene greske, u prva dva seta je delovao izbezumljeno, sunce mu iz nekog razloga toliko smeta da nije mogao da se sabere. Mislim da bi ga danas u onim uslovima dobili mnogi. On ne vidi dobro kad je suncano i otuda los ritern i ni jedna brejk lopta. Ruku na srce i mec protiv Friz ko zna kako bi se zavrsio da cure nisu oduzile i pomerile njihov mec tako da je hladovina na teren stigla ranije. Svih 10 polufinala do sad na AO Novak je igrao u vecernjem terminu. "Pametnjakovici" iz Australije su uveli dnevni termin u polufinalu 2022. pre toga nije ni postojao. Ishod bi mozda bio isti, ali AO je smejurija sto se tice organizacije od korone na ovamo. 1 1
Kampokei Posted January 26 Posted January 26 16 minutes ago, Eleniko said: hehe kakav pogled medvedeva prema zverevu posle osvojenog taj brejka u fazonu očekuj da ti uvalim sarmat u bulju do kraja medvedeva volim zbog tih ljudskih momenata u pojavi i gestikulaciji, ima rad bradom levo desno ko ja kad sam nacirkan, zapravo on i izgleda kao lečeni alkos koji se odao pisanju lirske poezije ako mogu da biram, danila za novakovog naslednika na tronu umesto ovih programiranih robota Nekad davno sam ovde napisao da mene Medvedev podseca VD-a (bubnjara). I dalje je tako. 1
lostfanforever Posted January 26 Posted January 26 e ovde vec ne bih smela da se kladim da je 3 set samo labudova pesma kao kod Alkaraza i Novaka. Mnogo jos moze Medvedev ovde!
Serena Posted January 26 Posted January 26 7 minutes ago, JohnnyD said: Svih 10 polufinala do sad na AO Novak je igrao u vecernjem terminu. "Pametnjakovici" iz Australije su uveli dnevni termin u polufinalu 2022. pre toga nije ni postojao. Ishod bi mozda bio isti, ali AO je smejurija sto se tice organizacije od korone na ovamo. Do 2022 SF su se igrala 2 dana, cetvrtak i petak, pa su oba bila u nocnom terminu.
Filozof manijak Posted January 26 Posted January 26 39 minutes ago, Hele said: Samo jos falis da pitas, kaš se ženit? U subotu 1
Arkadija Posted January 26 Posted January 26 kakav neverovatan drop šot meda udari iz riterna. Saša u neverici. i posle Meda lagano as za 2:2 u setovima. 4
Jeremija Posted January 26 Posted January 26 Epski choke Zvereva, u rangu onoga protiv Thiem-a na US Open-u. 4
Ros Posted January 26 Author Posted January 26 Just now, JohnnyD said: Zverev ako prebrodi ovo i dobije, uzece 10 slemova :nistaodtoga: sisa je
lostfanforever Posted January 26 Posted January 26 1 hour ago, lostfanforever said: e ovde vec ne bih smela da se kladim da je 3 set samo labudova pesma kao kod Alkaraza i Novaka. Mnogo jos moze Medvedev ovde!
Recommended Posts