Jump to content
IGNORED

na putu za Eldorado, stanica 1 - Australian Open 2024

Ros

Recommended Posts

Posted
Just now, Serena said:

Novak je imao 54 neiznudjene greske, u prva dva seta je delovao izbezumljeno, sunce mu iz nekog razloga toliko smeta da nije mogao da se sabere. Mislim da bi ga danas u onim uslovima dobili mnogi. On ne vidi dobro kad je suncano i otuda los ritern i ni jedna brejk lopta. 

Ruku na srce i mec protiv Friz ko zna kako bi se zavrsio da cure nisu oduzile i pomerile njihov mec tako da je hladovina na teren stigla ranije. 

Svih 10 polufinala do sad na AO Novak je igrao u vecernjem terminu. "Pametnjakovici" iz Australije su uveli dnevni termin u polufinalu 2022. pre toga nije ni postojao. Ishod bi mozda bio isti, ali AO je smejurija sto se tice organizacije od korone na ovamo.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
16 minutes ago, Eleniko said:

hehe kakav pogled medvedeva prema zverevu posle osvojenog taj brejka u fazonu očekuj da ti uvalim sarmat u bulju do kraja

medvedeva volim zbog tih ljudskih momenata u pojavi i gestikulaciji, ima rad bradom levo desno ko ja kad sam nacirkan, zapravo on i izgleda kao lečeni alkos koji se odao pisanju lirske poezije

ako mogu da biram, danila za novakovog naslednika na tronu umesto ovih programiranih robota

Nekad davno sam ovde napisao da mene Medvedev podseca VD-a (bubnjara). I dalje je tako.

• +1 1
Posted

e ovde vec ne bih smela da se kladim da je 3 set samo labudova pesma kao kod Alkaraza i Novaka.

Mnogo jos moze Medvedev ovde!

Posted
7 minutes ago, JohnnyD said:

Svih 10 polufinala do sad na AO Novak je igrao u vecernjem terminu. "Pametnjakovici" iz Australije su uveli dnevni termin u polufinalu 2022. pre toga nije ni postojao. Ishod bi mozda bio isti, ali AO je smejurija sto se tice organizacije od korone na ovamo.

Do 2022 SF su se igrala 2 dana, cetvrtak i petak, pa su oba bila u nocnom terminu. 

Posted
39 minutes ago, Hele said:

Samo jos falis da pitas, kaš se ženit?

U subotu :sad:

• Tužno 1
Posted

Sad se setih na koga mi lici Medvedevljev trener:

Profile-Remy.webp

• Haha 3
  • Hvala 1
Posted

Ovo se retko viđa, još na prvi servis... :D

Posted

kakav neverovatan drop šot meda udari iz riterna. Saša u neverici. i posle Meda lagano as za 2:2 u setovima. :ziga:

• +1 4
Posted

Epski choke Zvereva, u rangu onoga protiv Thiem-a na US Open-u.

• +1 4
Posted

Auuu ova dvojica jos igraju, sad tek vidim 

Posted

Zverev ako prebrodi ovo i dobije, uzece 10 slemova

• Haha 3
Posted
Just now, JohnnyD said:

Zverev ako prebrodi ovo i dobije, uzece 10 slemova

:nistaodtoga:

sisa je

Posted
1 hour ago, lostfanforever said:

e ovde vec ne bih smela da se kladim da je 3 set samo labudova pesma kao kod Alkaraza i Novaka.

Mnogo jos moze Medvedev ovde!

:whistle:

Posted

E sad se stvari menjaju.

Sad navijam da Medo uzme.titulu :D

• +1 2