duda Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 Siner zadovoljno trlja ruke. Definitivno će čovek totalno svež u finale. Malo i sreće, ali većinom svojom zaslugom.
peralozac Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 10 minutes ago, Serena said: I Gucci i Parmigiano 🤪 a spremam se i na skijanje u San Candido 😍 @Sandradjer i ja treba da se nadjemo u Sinerovom restoranu Gucci torbica kao znak raspoznavanja 1 1
Eleniko Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 hehe kakav pogled medvedeva prema zverevu posle osvojenog taj brejka u fazonu očekuj da ti uvalim sarmat u bulju do kraja medvedeva volim zbog tih ljudskih momenata u pojavi i gestikulaciji, ima rad bradom levo desno ko ja kad sam nacirkan, zapravo on i izgleda kao lečeni alkos koji se odao pisanju lirske poezije ako mogu da biram, danila za novakovog naslednika na tronu umesto ovih programiranih robota 4 2
Milošica Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 1 minute ago, Eleniko said: medvedeva volim zbog tih ljudskih momenata u pojavi i gestikulaciji, ima rad bradom levo desno ko ja kad sam nacirkan, zapravo on i izgleda kao lečeni alkos koji se odao pisanju lirske poezije Potpis. Osim ovoga "lečeni". 1
Serena Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 Novak je imao 54 neiznudjene greske, u prva dva seta je delovao izbezumljeno, sunce mu iz nekog razloga toliko smeta da nije mogao da se sabere. Mislim da bi ga danas u onim uslovima dobili mnogi. On ne vidi dobro kad je suncano i otuda los ritern i ni jedna brejk lopta. Ruku na srce i mec protiv Friz ko zna kako bi se zavrsio da cure nisu oduzile i pomerile njihov mec tako da je hladovina na teren stigla ranije. 2 1
booyaka Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 2 hours ago, Mil@n said: Kakav ladan tuš za početak dana, Đovak pukao 1-3. Jedno je sigurno, nikad nije više razmišljao u povlačenju nego posle meča. Novak? Nema šanse.
booyaka Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 U finalu između grešnika i Zvekija svejedno mi je ko će pobediti, biće mi drago u oba slučaja.
duda Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 4 minutes ago, Serena said: On ne vidi dobro kad je suncano i otuda los ritern i ni jedna brejk lopts Da. Uvek mi je bilo čudno zašto ne pokuša nešto kao Janko što je, tj nekakve sunčane naočari. 1
booyaka Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 Banjac: 30:30, komplikuje se ovaj gem za Zvereva ali to može da otkloni dobrim servisima (Medvedev servira) 3
Ros Posted January 26, 2024 Author Posted January 26, 2024 2 minutes ago, dùda said: Da. Uvek mi je bilo čudno zašto ne pokuša nešto kao Janko što je, tj nekakve sunčane naočari. a jos ima i sociva. moguce i da mu prasina ulazi u oci
Zaboravan Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 Bilo dosta priče o ranama na stopalima kod Zvereva, sad koliko će uticati na njegovo kretanje i da li će ići još agresivnije...
Eleniko Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 sad je meda počeo da gura jezik napolje kao čivava, valjda će da pomognu sitni trikovi
Serena Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 Banjac: Loptica pada na ovu najdeblju masnu liniju 5
Mil@n Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 27 minutes ago, Hele said: Ovako moja baba meni racuna godine Tako ti Novaku, 1987. godiste, sad je 2024. godina, to je 37, a kad imas 37 znaci da si usao u 38. godinu zivota tj. prakticno imas 38. Samo jos falis da pitas, kaš se ženit? Učini i babi i svima nama pa se oženi
Recommended Posts