Jump to content
IGNORED

na putu za Eldorado, stanica 1 - Australian Open 2024

Ros

Recommended Posts

Posted

Siner zadovoljno trlja ruke.

Definitivno će čovek totalno svež u finale.

Malo i sreće, ali većinom svojom zaslugom.

Posted
10 minutes ago, Serena said:

I Gucci i Parmigiano 🤪 a spremam se i na skijanje u San Candido 😍 @Sandradjer i ja treba da se nadjemo u Sinerovom restoranu :wub: Gucci torbica kao znak raspoznavanja :lolol:

706766_J1698_5872_001_100_0000_Light-Guc

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

hehe kakav pogled medvedeva prema zverevu posle osvojenog taj brejka u fazonu očekuj da ti uvalim sarmat u bulju do kraja

medvedeva volim zbog tih ljudskih momenata u pojavi i gestikulaciji, ima rad bradom levo desno ko ja kad sam nacirkan, zapravo on i izgleda kao lečeni alkos koji se odao pisanju lirske poezije

ako mogu da biram, danila za novakovog naslednika na tronu umesto ovih programiranih robota

• +1 4
  • Haha 2
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

medvedeva volim zbog tih ljudskih momenata u pojavi i gestikulaciji, ima rad bradom levo desno ko ja kad sam nacirkan, zapravo on i izgleda kao lečeni alkos koji se odao pisanju lirske poezije

Potpis.

Osim ovoga "lečeni".

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Novak je imao 54 neiznudjene greske, u prva dva seta je delovao izbezumljeno, sunce mu iz nekog razloga toliko smeta da nije mogao da se sabere. Mislim da bi ga danas u onim uslovima dobili mnogi. On ne vidi dobro kad je suncano i otuda los ritern i ni jedna brejk lopta. 

Ruku na srce i mec protiv Friz ko zna kako bi se zavrsio da cure nisu oduzile i pomerile njihov mec tako da je hladovina na teren stigla ranije. 

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
2 hours ago, Mil@n said:

Kakav ladan tuš za početak dana, Đovak pukao 1-3. 

Jedno je sigurno, nikad nije više razmišljao u povlačenju nego posle meča. :)

Novak? Nema šanse.

Posted

U finalu između grešnika i Zvekija svejedno mi je ko će pobediti, biće mi drago u oba slučaja.

Posted

zveki qrac, diže se alkos iz pepela

Posted
4 minutes ago, Serena said:

On ne vidi dobro kad je suncano i otuda los ritern i ni jedna brejk lopts

Da.

Uvek mi je bilo čudno zašto ne pokuša nešto kao Janko što je, tj nekakve sunčane naočari.

• +1 1
Posted

Banjac: 30:30, komplikuje se ovaj gem za Zvereva ali to može da otkloni dobrim servisima

(Medvedev servira)

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, dùda said:

Da.

Uvek mi je bilo čudno zašto ne pokuša nešto kao Janko što je, tj nekakve sunčane naočari.

a jos ima i sociva. moguce i da mu prasina ulazi u oci

Posted

Bilo dosta priče o ranama na stopalima kod Zvereva, sad koliko će uticati na njegovo kretanje i da li će ići još agresivnije... 

Posted

sad je meda počeo da gura jezik napolje kao čivava, valjda će da pomognu sitni trikovi

image.png.fc80150ebcab1fb6027f11bbc295f356.png

Posted

Banjac: Loptica pada na ovu najdeblju masnu liniju :isuse: :lolol:

• Haha 5
Posted
27 minutes ago, Hele said:

Ovako moja baba meni racuna godine :lolol: Tako ti Novaku, 1987. godiste, sad je 2024. godina, to je 37, a kad imas 37 znaci da si usao u 38. godinu zivota tj. prakticno imas 38.

Samo jos falis da pitas, kaš se ženit?

Učini i babi i svima nama pa se oženi :D