banecare1 Posted January 26 Posted January 26 24 minutes ago, Malvo said: Novak ovako nije bio nadigran ne znam otkad. Verovatno onaj RG protiv Nadala, beše '20 ili '21. 2020 ja sam lezao u intenzivnoj posle operacije, cudom organizovao da gledam finale i ovaj nas izgubi glat. koliko sam se glupo osecao tada.
lostfanforever Posted January 26 Posted January 26 41 minutes ago, dùda said: čija ? link ? Nole posle meca. Nemam link gledala sam na Eurosport appu, imace oni na svom youtube kanalu sigurno. 1
Malvo Posted January 26 Posted January 26 16 minutes ago, banecare1 said: 2020 ja sam lezao u intenzivnoj posle operacije, cudom organizovao da gledam finale i ovaj nas izgubi glat. koliko sam se glupo osecao tada. Ne treba ti da se osećaš glupo, nego on koji je izgubio.
Mil@n Posted January 26 Posted January 26 Kakav ladan tuš za početak dana, Đovak pukao 1-3. Jedno je sigurno, nikad nije više razmišljao u povlačenju nego posle meča. 1
JohnnyD Posted January 26 Posted January 26 Kao da igraju Djokovic i Nadal, svaki poen razmena po minimum 20 udaraca
Malvo Posted January 26 Posted January 26 Ova dvojica će da igraju dok jednom ne ode zadnja loža. Svaka čast na stamini, ali nemaju oni konstituciju da ovako peglaju pet sati.
duda Posted January 26 Posted January 26 (edited) https://www.flashscore.com/news/tennis-australian-open-atp-singles-novak-djokovic-labels-display-in-sinner-defeat-as-one-of-my-worst/MDUe1Mic/ ed. obzirom da je Novak u pitanju (koji se baš trudi da bude fer nakon poraza), ja mu potpuno verujem tj. da je bio očajan u ta prva dva seta, tj. da nije do neke vanzemaljske Sinerove igre Edited January 26 by dùda 1
Malvo Posted January 26 Posted January 26 Ja pak mislim da jeste do Sinerove igre. Udavio ga je, pretrčao, izudarao. Igrao je Novakov tenis - dok ne odluči da zada udarac. Onda ide viner. Ali je kontrolisao poene onako kako to Novak radi, stizao ono što Novak stiže. Novak je bio loš, ali ne bi pobedio ni da je igrao nešto bolje. 2 1
duda Posted January 26 Posted January 26 (edited) 4 minutes ago, Malvo said: Ja pak mislim da jeste do Sinerove igre. Udavio ga je, pretrčao, izudarao. Igrao je Novakov tenis - dok ne odluči da zada udarac. Onda ide viner. Ali je kontrolisao poene onako kako to Novak radi, stizao ono što Novak stiže. Novak je bio loš, ali ne bi pobedio ni da je igrao nešto bolje. veorvatno ali kad Novak kaže da je bio i sam šokiran svojom lošom igrom, ja verujem da je iskren, upravo zato što on uvek pazi da takvim nekim izjavama ne umanji pobedu protivnika naravno, da NOvak nije bio loš da to ne znači da bi dobio, ne govorim to zbog ishoda, prosto, to mi je malo čudno, da je bio toliko loš da je sam sebe iznenadio i da, najvažnije, šta je uzrok takvoj igri ? možda ono što si pisao na nolovom topiku, a možda i neka trenutna okolnost , pitanje za milion dolara Edited January 26 by dùda
Heyter Posted January 26 Posted January 26 Ja bih rekao da je najveći problem u prva dva seta bilo Sunce! Inače kreće "sporije" svoje mečeve već duže vreme, a danas na Suncu potpuni zastoj. Uz to, ceo AO ga muči neki virus, prehlada.. više je drżao maramicu u ruci na turniru no reket. 1
Recommended Posts