Ros Posted January 26 Author Posted January 26 treba da ide na odmor. eventualno da igra dubai, preskoci ameriku i da se baci na sljaku. valjalo bi i taj monte carlo jos jednom da uzme
JohnnyD Posted January 26 Posted January 26 Ja bih voleo da zameni Ivanisevica, npr. Federer da bude trener 1 6
lostfanforever Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, JohnnyD said: Ja bih voleo da zameni Ivanisevica, npr. Federer da bude trener Ferero? Ferer? ili Federer?
Mr.Mxyzptlk Posted January 26 Posted January 26 realno je ovaj mali bio mina od pocetka. zato se i navijalo za rusa. u finalu protiv sinera ofc, i dalje je antipatican 1
Tsai Posted January 26 Posted January 26 2 minutes ago, JohnnyD said: Ja bih voleo da zameni Ivanisevica, npr. Federer da bude trener mislim da treba da igra IW i Majami ako vec igra za rekorde sad, nema sta da izgubi, a osvajanjem bi oborio rekord koji deli sa federerom, odnosno agasijem u slucaju majamija 1
JohnnyD Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, lostfanforever said: Ferero? Ferer? ili Federer? Federer, da simbolicno zajedno uzmu taj 8. Vimbldon. Kirjos kondicioni. 1 2
duda Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, JohnnyD said: Federer, da simbolicno zajedno uzmu taj 8. Vimbldon. Kirjos kondicioni. e to bi već bilo nešto
Ros Posted January 26 Author Posted January 26 2 minutes ago, JohnnyD said: Federer, da simbolicno zajedno uzmu taj 8. Vimbldon. Kirjos kondicioni. kirjos motivacioni, a sead krdzalic kondicioni 2 1
Tsai Posted January 26 Posted January 26 danas sam otisao u onaj diner iz sajnfelda (tom's). rade dva grka i u jednom trenutku jedan od njih mi kaze siner dobija veceras 100%, stavi para kolko hoces. drrugi mu dobacuje nema sanse djokovic da izgubi u australiji, a ovaj u fazonu ma gubi glatko, garant, nego si ti kukavica pa neces da se kladis. 1 1
Mindaugas Žukauskas Posted January 26 Posted January 26 53 minutes ago, JohnnyD said: Steta sto je Sinera ukenjala ona balonjara koja je pala na liniju kod mec lopte... Inace Siner je osim servisa, nothing special, ali Djokovic je vec izvukao maksimum iz ovog turnira, ja se cudim kako je i do ovde stigao sa prehladom - vidi mu se po glasu tamo na konferencijama od 1. do 4. kola da ga jebao virus, a svako ko se prehladio ove zime zna da to vise nisu bezazlene prehlade nego one sto te prikuju za krevet. Ovde ga je stiglo sve.
lostfanforever Posted January 26 Posted January 26 Vrlo ok konferencija za stampu! Tako racionalno i odmereno nakon samog meca, kapa dole!
napadaj Posted January 26 Posted January 26 Sad za Medolina do kraja. Najsimpatični lik na turu trenutno. 2
JohnnyD Posted January 26 Posted January 26 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: A da, ti si onaj sto se raspisao na temi o Vimbldonu prosle godine, i evo sad, a na US Openu cutao kao zaliven. Nista, cekaj jos neki neuspeh Novaka da bi uspeo u zivotu
Recommended Posts