JohnnyD Posted January 26 Posted January 26 Svakako bolji rezultat nego 2018. kad je stigao do 4. runde
duda Posted January 26 Posted January 26 Navijaću za Sinera u F , jer ipak je on ovde skinuo kralja. Jbg, to ko kad je Nole skinuo Rafu pa izgubio od šarengaće, prosto je nekako nepravedno. 9
SNARC Posted January 26 Posted January 26 Sad bar u nedelju ujutru mozemo na miru da odgledamo "Znanje-Imanje" i "Dozvolite da se obratimo" 4
Ros Posted January 26 Author Posted January 26 ne bih da mracim, ali mislim da ta nedelje pre podne, australija open finale, nece vise biti ista 4
ubibobi Posted January 26 Posted January 26 Al se Lejveru smeši brk, ovo će mu produžiti život za jedno 10 god. 1 8
JohnnyD Posted January 26 Posted January 26 Steta sto je Sinera ukenjala ona balonjara koja je pala na liniju kod mec lopte... Inace Siner je osim servisa, nothing special, ali Djokovic je vec izvukao maksimum iz ovog turnira, ja se cudim kako je i do ovde stigao sa prehladom - vidi mu se po glasu tamo na konferencijama od 1. do 4. kola da ga jebao virus, a svako ko se prehladio ove zime zna da to vise nisu bezazlene prehlade nego one sto te prikuju za krevet. Ovde ga je stiglo sve. 2
Shaq Posted January 26 Posted January 26 gresnik prvu duplu napravio tek na kraju meca, a izgubio set iako nije dozvolii brejk loptu, tako da ono, jos ce nolo shuriti bika..
Sandradjer Posted January 26 Posted January 26 Super je ovaj Siner. Lepo se ponasa. Odlican . U finalu navijam za njega 3 1
Tsai Posted January 26 Posted January 26 (edited) Ja navijam za Sinera u finalu. Zasluzio je Edited January 26 by Tsai 2
Fakundo Sava Posted January 26 Posted January 26 Izgleda bistro i ima smisla za humor možda nije tolki smarach 1
SNARC Posted January 26 Posted January 26 3 minutes ago, JohnnyD said: Steta sto je Sinera ukenjala ona balonjara koja je pala na liniju kod mec lopte... Inace Siner je osim servisa, nothing special, ali Djokovic je vec izvukao maksimum iz ovog turnira, ja se cudim kako je i do ovde stigao sa prehladom - vidi mu se po glasu tamo na konferencijama od 1. do 4. kola da ga jebao virus, a svako ko se prehladio ove zime zna da to vise nisu bezazlene prehlade nego one sto te prikuju za krevet. Ovde ga je stiglo sve. Ai caramba...don't go there
Filozof manijak Posted January 26 Posted January 26 Kratko je trajao ovaj put za Eldorado. Za ovaj poraz krivim onog ko je smislio naslov teme! 3
Milošica Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, Fakundo Sava said: Izgleda bistro i ima smisla za humor možda nije tolki smarach Sad gledam njegov natal. Jako pametan momak. Tenis ga je spasio alkoholizma. 4 1
Recommended Posts