duda Posted January 26 Posted January 26 (edited) Ja sam upravo ovo očekivala. Nisam defetista, ali očekujem da Nole uzme eventualno još jedan gem. Edited January 26 by dùda
Midžeta Posted January 26 Posted January 26 Rezultat mu daje opciju da moze da rizikuje Riveting insight
Milošica Posted January 26 Posted January 26 Just now, Shan Jan said: Ako Kljako dobije ovaj gem dobija mec MMW Tako si razmišljao i u TB prošlog seta
lostfanforever Posted January 26 Posted January 26 meni ovo mnogo lici na alcarazovo vadjenje u trecem i opet downhill do kraja meca. nadam se da gresim 1
Malvo Posted January 26 Posted January 26 Ovo što Siner igra je najbolji ne-Novak beton tenis još od Rođe 1
Popular Post Serena Posted January 26 Popular Post Posted January 26 Novak na prethodnoj pauzi vice ka boksu SVE CU VAS OTPUSTITI!!! 11
Ros Posted January 26 Author Posted January 26 Just now, Serena said: Novak na prethodnoj pauzi vice ka boksu SVE CU VAS OTPUSTITI!!! primetna je njihova krivica 1
Tsai Posted January 26 Posted January 26 3 minutes ago, Ros said: primetna je njihova krivica U kom smislu?
SNARC Posted January 26 Posted January 26 Ovaj Zabac ce svo sranje da potrosi danas..sa kim god da igra u finalu, pocistice ga 1
Recommended Posts