January 26, 20241 yr 10 minutes ago, banecare1 said: sreca pa imam conference call uskoro. stavim na mute i zvirkam levim okom Meni zvirka levo oko i bez toga...
January 26, 20241 yr Au, vratio tri brejk lopte. Gledao sam spasavanje mec lopte i sad ovo. Mogu misliti kako je vama koji gledate ceo mec i gledate i ovo, a i sve sto se desilo u prva dva seta.
January 26, 20241 yr Just now, Shan Jan said: Jel ima nekada Novak mec da nije imao ni jednu brejk sansu? Mislim da Novak nije. To možda Izner ili Karlović
January 26, 20241 yr 2 minutes ago, Serena said: Novak place al servira, nema vremena za prenemaganje "Placu a jedu, druze sudija! "
January 26, 20241 yr Just now, Midgeta said: Ova senka na pola terena me satire, odustajem Današnje klinke see satiru od... senke na pola terena
January 26, 20241 yr Author 3 minutes ago, dùda said: Mislim da Novak nije. To možda Izner ili Karlović Bilo jednom protiv cicija
January 26, 20241 yr Ja se stvarno divim Kljakavom. Posle ovog gangbanga koji mu je priredio Siner i kontstantnog mucenja on je i dalje maksimalno koncentrisan.
January 26, 20241 yr 1 minute ago, Midgeta said: Ova senka na pola terena me satire, odustajem Hoce li je Novak preziveti 😬