Shan Jan Posted January 26 Posted January 26 10 minutes ago, banecare1 said: sreca pa imam conference call uskoro. stavim na mute i zvirkam levim okom Meni zvirka levo oko i bez toga...
Shan Jan Posted January 26 Posted January 26 Jel ima nekada Novak mec da nije imao ni jednu brejk sansu?
Hele Posted January 26 Posted January 26 Au, vratio tri brejk lopte. Gledao sam spasavanje mec lopte i sad ovo. Mogu misliti kako je vama koji gledate ceo mec i gledate i ovo, a i sve sto se desilo u prva dva seta. 1
duda Posted January 26 Posted January 26 Just now, Shan Jan said: Jel ima nekada Novak mec da nije imao ni jednu brejk sansu? Mislim da Novak nije. To možda Izner ili Karlović 1
Serena Posted January 26 Posted January 26 (edited) Prvi dobar ritern, a onda neiznudjena Edited January 26 by Serena
JohnnyD Posted January 26 Posted January 26 2 minutes ago, Serena said: Novak place al servira, nema vremena za prenemaganje "Placu a jedu, druze sudija! " 2
Max Morlock Posted January 26 Posted January 26 Just now, Midgeta said: Ova senka na pola terena me satire, odustajem Današnje klinke see satiru od... senke na pola terena 1
Ros Posted January 26 Author Posted January 26 3 minutes ago, dùda said: Mislim da Novak nije. To možda Izner ili Karlović Bilo jednom protiv cicija
Shan Jan Posted January 26 Posted January 26 Ja se stvarno divim Kljakavom. Posle ovog gangbanga koji mu je priredio Siner i kontstantnog mucenja on je i dalje maksimalno koncentrisan. 1
Serena Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, Midgeta said: Ova senka na pola terena me satire, odustajem Hoce li je Novak preziveti 😬
Recommended Posts