Shan Jan Posted January 26 Posted January 26 Ko da mi nije bilo dovoljno gledanje KK Partizan, sad i nole mora da mi pravi ove emotivne rolerkostere 1
Ros Posted January 26 Author Posted January 26 Just now, Arkadija said: Koji je rezultat? 1:2 u setovima 0:250 u brejk loptama 2
Max Morlock Posted January 26 Posted January 26 Auh... znači ovo bi trebalo da bude jedna... beše 2019, WibELdon, s Federerom tzv. "2 gospođe s prstom" partija... part 2. 1 1
bags Posted January 26 Posted January 26 Od mog ukljucenja Novak kljakavi ali drzi svij servis i dobija TB.
Midžeta Posted January 26 Posted January 26 2 minutes ago, Shan Jan said: Auuu... ne bio sada Sineru u glavi ⁸ 1 2
Ros Posted January 26 Author Posted January 26 publika treba da vice Wimbledon, Wimbledon umesto Nole, Nole 2
banecare1 Posted January 26 Posted January 26 sreca pa imam conference call uskoro. stavim na mute i zvirkam levim okom 1
Hele Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, bags said: Od mog ukljucenja Novak kljakavi ali drzi svij servis i dobija TB. +1 Ne znam sta kukaju ovde, ja sve sto sam gledao, Novak igra ok i bolje od Natase Micic obolele od kolere. 1
Serena Posted January 26 Posted January 26 3 minutes ago, ubibobi said: Red je da se malo i fedalovi nerviraju Da se zamrznu pred zoru 1 1
Serena Posted January 26 Posted January 26 Just now, peralozac said: Počela da prelazi senka! To me i brine, najgore igra kad je na pola 1
Recommended Posts