Shan Jan Posted January 26 Posted January 26 Izgleda Nole konacno nasao taktiku - sto duzi poeni dok Sliner ne napravi gresku. Idemo!
Arkadija Posted January 26 Posted January 26 Ju, kakav rezultat. Siner pregazo Novaka u prva dva seta. Sad mi drago sto se nisam probudila ranije. Lepo ja rekoh da mi on od pocetka turnira deluje kao zid.
Shan Jan Posted January 26 Posted January 26 Samo da se ne nervira Novak, hladne glave moze da igra sa ovim.
Sandradjer Posted January 26 Posted January 26 Ume li ovaj Siner da se kvalitetno raspadne kad poklekne?
Shan Jan Posted January 26 Posted January 26 Just now, Sandradjer said: Ume li ovaj Siner da se kvalitetno raspadne kad poklekne? Pa vidis da ga u dugim razmenama bije Nole Joooj Nadal cuti vise ne mogu da slusam tvoj engleski
Ros Posted January 26 Author Posted January 26 (edited) 1 minute ago, Sandradjer said: Ume li ovaj Siner da se kvalitetno raspadne kad poklekne? ume Edited January 26 by Ros
Arkadija Posted January 26 Posted January 26 Just now, Sandradjer said: Ume li ovaj Siner da se kvalitetno raspadne kad poklekne? Do sada nije igrao na ovom kvalitetnom nivou, pa je raspad nepoznanica.
Serena Posted January 26 Posted January 26 1 minute ago, Sandradjer said: Ume li ovaj Siner da se kvalitetno raspadne kad poklekne? Ne
Shan Jan Posted January 26 Posted January 26 Ovaj set ce odluciti jedan brejk. Malo se plasim ako dodje do taj brejka
Lo Zingaro Posted January 26 Posted January 26 Rekoh ja pemzija nazalost. Siner je ipak svabo po mentalitaetu. 2
Recommended Posts