Filozof manijak Posted January 25 Posted January 25 5 minutes ago, peralozac said: Nažalost, danas bez kiše i vetrovito. 2 5
Luther Posted January 25 Posted January 25 2 hours ago, utilitarist said: preko neta gledam, a ne vidim da ima opcija za menjanje jezika. ako mi baš bude dozlogrdilo uvek može da se uplati eurosport, jedino što postoji opasnost da daš pare samo da bi gledao novaka kako gubi Eon preko neta ne može da menja jezik 1
Ras Posted January 25 Posted January 25 (edited) 41 minutes ago, Serena said: Ko s kim i gde gleda mec? Ja bih s perom, covek lozi, nema zime, a i najranije krece mec A pera samoslušavremenskuprognozu ts ts ts... Edit. Neko šašavo raspoloženje vlada ovde, dopada mi se. Nego, za ozbiljno, da nam se ne ogadi Lavazza od sutra, hm? Edited January 25 by Ras 2
Serena Posted January 25 Posted January 25 42 minutes ago, peralozac said: Nažalost, danas bez kiše i vetrovito. Ima li bar oblaka? Ja ne mogu da ga gledam dok servira sa suzama u ocima 7 minutes ago, Ras said: da nam se ne ogadi Lavazza od sutra I Gucci Spoiler 1 1
JohnnyD Posted January 25 Posted January 25 7 minutes ago, Serena said: Ja ne mogu da ga gledam dok servira sa suzama u ocima Ima naocare za sunce:
peralozac Posted January 25 Posted January 25 23 minutes ago, Serena said: Ima li bar oblaka? Ja ne mogu da ga gledam dok servira sa suzama u ocima Trenutno više neba od oblaka. Jao kako će samo da pizdi na sve i svakog Danas je Australia Day, rokaće vatromet u 21, ali na to će Meda da pizdi. 1
Mindaugas Žukauskas Posted January 25 Posted January 25 Jel se igra od 04:30 ili zavisi od nekih drugih mečeva?
mlatko Posted January 25 Posted January 25 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Jel se igra od 04:30 ili zavisi od nekih drugih mečeva? Mix dubli (valjda finale) od 2 tako da do 5 se 100% završi. 1
peralozac Posted January 25 Posted January 25 Lavazza i Gucci još nekako, ali kako da živim ako mi sir ogadi?
peralozac Posted January 26 Posted January 26 Ustaj vojsko forumska! Sunce sija, vetar duva, ali ako kani pobijediti ne smije izgubiti. Idemo!!! 1
Sandradjer Posted January 26 Posted January 26 Samo da se upisem pre @Serena-e pa cu da se rasanjujem 1
Recommended Posts