lostfanforever Posted January 25 Posted January 25 kad se budite nocas? Gledati od pocetka ili samo pratiti LS s vremena na vreme? Mozda nonšalantno ustati oko 7 i baciti pogled?
utilitarist Posted January 25 Posted January 25 je l može na eonu da se prebaci na engleskog komentatora?
MrIncredible Posted January 25 Posted January 25 Ne znam za EON, meni je na D3 prebačeno. Kirjos stručni konsultant.
Mindaugas Žukauskas Posted January 25 Posted January 25 Najjača fora, ajd osuđeni smo na Pešikana tokom prenosa, šta da se radi, al kad počne onaj intervju posle tekme pa počne lik da prevodi, samo ti sjebe jer ne čuješ šta su ljudi rekli, a on "prevede" otprilike 20% sadržaja. Umesto da se mjutuje retard 1
utilitarist Posted January 25 Posted January 25 aha, čini mi se da se banjac naučio bar tu da ćuti... nije mi poznat torent koji bi apovao meč pa će se unazad gledati na mute ;(
MrIncredible Posted January 25 Posted January 25 EON je noviji od D3, nije valjda da ne može ono što može D3?
utilitarist Posted January 25 Posted January 25 1 minute ago, MrIncredible said: EON je noviji od D3, nije valjda da ne može ono što može D3? preko neta gledam, a ne vidim da ima opcija za menjanje jezika. ako mi baš bude dozlogrdilo uvek može da se uplati eurosport, jedino što postoji opasnost da daš pare samo da bi gledao novaka kako gubi
Fakundo Sava Posted January 25 Posted January 25 Ova godina je olimpijska ,tako da se verovatno isplati uplatiti godinu dana ES
MrIncredible Posted January 25 Posted January 25 1 hour ago, utilitarist said: preko neta gledam, a ne vidim da ima opcija za menjanje jezika. ako mi baš bude dozlogrdilo uvek može da se uplati eurosport, jedino što postoji opasnost da daš pare samo da bi gledao novaka kako gubi Da, pogledah sad na tabletu gde mi je instalirana EON aplikacija i ne vidim ni ja da ima opcija da se to promeni. Može da se promeni jezik interfejsa, ali ne utiče na audio stream tj komentatore. 1
Serena Posted January 25 Posted January 25 Uh kad bi i sutra bilo ovakvo vreme, zatvore krov i mirna Bačka Ko s kim i gde gleda mec? Ja bih s perom, covek lozi, nema zime, a i najranije krece mec 4
Sandradjer Posted January 25 Posted January 25 3 minutes ago, peralozac said: Nažalost, danas bez kiše i vetrovito. A kod tebe fino 2
peralozac Posted January 25 Posted January 25 Da ponovim za ove što hoće bez Banjca: On 11. 1. 2024. at 16:06, peralozac said: Svi tereni uživo: 9now (uz besplatan nalog i australijsku IP adresu preko VPN) Komentarišu Kurijer, Mekinro, Vudbridž i Hjuit (neka kombinacija od njih), uigrani godinama, meni odlični. 1
Luther Posted January 25 Posted January 25 2 hours ago, utilitarist said: je l može na eonu da se prebaci na engleskog komentatora? Može
Recommended Posts