Popular Post Zli Gli Posted January 25 Popular Post Posted January 25 Neka uzme bilo ko osim Zvereva, decko je jako gadna pojava i verujem da su te glasine da je tukao devojku tacne jer je sav mrsav i vidi se da je pickica pa se istresa na slabijima. Pritom ne bi ni imao devojku da nema para, realno. U eventualnom finalu bi ga Novak pregazio kao plitak potok ali nema od toga nista, Zverev ispada od Mede. Kod zena uzima Sabalenka jer je jaka ko konj (jaca od Zvereva svakako) ali zenski tenis je nebitan. 1 11 1
Mindaugas Žukauskas Posted January 25 Posted January 25 Aaaaah ženski tenis Sport u kome je servis potpuno irelevantan pojam. Nisam ga baš dugo praktikovao
peralozac Posted January 25 Posted January 25 Dobro šibanje u prvom setu, uzbudljivo, gomila brejkova. TB. 1
Popular Post Zli Gli Posted January 25 Popular Post Posted January 25 Pesikan u svom stilu, kaze "iako je Sabalenka napravila dva brejka u jednom gemu..." 1 9
Engineer Posted January 25 Posted January 25 Obično gledam sa isključenim tonom ili na drugom kanalu, sad sam ga slušao neko vreme. Strašno je
duda Posted January 25 Posted January 25 Kakav shit od ovog drugog ženskog meča. Jastremska 4 DF u jednom gemu
napadaj Posted January 25 Posted January 25 (edited) 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Aaaaah ženski tenis Sport u kome je servis potpuno irelevantan pojam. Nisam ga baš dugo praktikovao Verovatno će ti biti malo zarđao u prvom sledećem meču. Edited January 25 by napadaj 1
lostfanforever Posted January 25 Posted January 25 slazem se osim ako od silne zelje i siline ne razvali po koju vise u aut! nepotrebno prejako udara, bukvalno van kontrole na momente
JohnnyD Posted January 25 Posted January 25 3 hours ago, Zli Gli said: Kod zena uzima Sabalenka jer je jaka ko konj Spoiler Pitaju Cigu šta on misli koja je najjača životinja i on odmah odgovori: • Lav! • Zašto lav? • Pa zato što je jak ko konj! 4
Mil@n Posted January 25 Posted January 25 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Aaaaah ženski tenis Sport u kome je servis potpuno irelevantan pojam. Nisam ga baš dugo praktikovao Gledanje žesnkog tenisa = definicija "viška slobodnog vremena". 4
Serena Posted January 25 Posted January 25 (edited) 20 minutes ago, Mil@n said: Gledanje žesnkog tenisa = definicija "viška slobodnog vremena". Jbg meni je gledanje fudbala isto to, ali nisam otisla tamo da vam to saopstim. Sabalenku treba prebaciti na ATP. Ne verujem da ce Kineskinja moci da joj parira, kao sto ni Radvanska nije mogla Sereni. Edited January 25 by Serena
Mil@n Posted January 25 Posted January 25 Just now, Serena said: Jbg meni je gledanje fudbala isto to I meni. Ženskog Šalim se, znam da je malo hejterski comment, ispratim ja rezultate i sl, ali da sedim i gledam, stvarno, no way. Ko voli i uživa, ja prvi podržavam.
Recommended Posts