Kreator Posted January 24 Posted January 24 (edited) @Ras Ne kažem baš da ima konkretno ta njegova izjava već njegovo stanje, trenutni momentum. Samo ne treba da se opterećuje mnogo sa Novakom niti da dozvoli da ga pumpaju novinari oko Novaka kao glavne teme. A hoće novinari, sigurno, jer im je poslednjim izjavama dao šlagvort da je baš opterećen njime. Baš briga novinare oni će samo da štancuju tekstove. Neko iz njegovog štaba treba da mu ukaže na to da malo iskulira, kontraproduktivno je to. Ovo je samo moje mišljenje, možda nisam u pravu, vreme će reći. Ok, možda ga to hrani, možda u sobi ima metu za pikado sa Novakovim likom, ali uglavnom se to ispostavi kao kontraproduktivno. Edited January 24 by BlackGeorge 1
Lancia Posted January 24 Posted January 24 4 minutes ago, Sandradjer said: Alcaraz ga pretera ako su dobro preveli i uzimajuci u obzir diplomatiju. Svi imaju igru za Djokovica na GS koji se zove AO . Bas je Mali Perica Vise nego korektan je bio Alkaras. Ono sto nije korektno se odnosi na spanske novinare, koji su preneli u Marki bukvalno jednu recenicu, "Cualquiera de los semifinalistas le puede ganar. Ahora tiene que jugar con Sinner, que no ha perdido un set". - ''Bilo ko od polufinalista moze da ga pobedi. Sada ce igrati sa Sinerom, koji nije izgubio nijedan set'' Ne verujem prosto da su ostatak odgovora ovi sa B92 izmislili, ali ovako osakacen odgovor vec izaziva kod samih Spanaca osecaj da je Alkaras prepotentan i da mu fali respekt prema Djokovicu. Vec sam pisao da su mu domaci novinari bukvalno najveci neprijatelj. 4
Ras Posted January 24 Posted January 24 (edited) Odgovor na b92 je kompletan i korektno prenet - gledao sam snimak (eno ga na YT). Činjenica je da je Karlito bio poprilično skenjan, pa mu ne treba uzeti za zlo ukoliko je bilo šta od izrečenog imalo negativnu konotaciju. Edited January 24 by Ras 2
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 Ne znam sta je pricao. Fali mu jedna recenica, a to je da je Djokovic sampion AO. Sto ne rece Veliki Nadal nije izgubio set do Djokovica pa je Djokovic uzeo AO (valjda se to desilo?) ili neki drugi koji je pometen u finalu a do finala rasturao. 1
Ras Posted January 24 Posted January 24 Dođe mi da uzmem slobodan dan u petak samo da bih sa tobom gledao SF. 1
Lancia Posted January 24 Posted January 24 3 minutes ago, Ras said: Dođe mi da uzmem slobodan dan u petak samo da bih sa tobom gledao SF. Da je neka Sandradjer, ne bi gledala direktno, nego odlozeno s tobom
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 4 minutes ago, Lancia said: Da je neka Sandradjer, ne bi gledala direktno, nego odlozeno s tobom Ne znam sta cu obzirom na satnicu. Ili direktno sa profesorom fizickog u skoli ili odlozeno sa Rasom (muke zive) 2
Serena Posted January 24 Posted January 24 Mec poconje u 4.45 prema tome sa Rasom kod kuce, ali posto tako rano nema prevoza mora doci na spavanje. 1
booyaka Posted January 24 Posted January 24 Može da dođe i taksijem, samo da pazi da ne uđe kod nekog divljaka iliti lažni taksi. 1
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 15 minutes ago, Serena said: Mec poconje u 4.45 prema tome sa Rasom kod kuce, ali posto tako rano nema prevoza mora doci na spavanje. Valjda cu uspeti sutra da zakazem vencanje . Da za petak sve bude cakum/pakum 2
Serena Posted January 24 Posted January 24 Moze i za subotu posto ce Novak pobediti u petak ostace da gleda i finale 1
Recommended Posts