JohnnyD Posted January 24 Posted January 24 59 minutes ago, Shaq said: ne pratim pa da pitam, ko ce biti zajebaniji po djoka, gresnik ili medvedenko? Zverev 1
lostfanforever Posted January 24 Posted January 24 men se cini da je pobednik u prvoj polovini zreba: Djoka ili Siner 1
Budja Posted January 24 Posted January 24 1 hour ago, Lancia said: Koliko god mi svidela Alkarasova samouverenost i zelja da bude najbolji svih vremena, pravo vreme je za njega da zaboravi opsednutost Novakom i da obrati paznju na preostale tenisere, ovo nije nikakva Weak Era, kako mnogi hoce da vide trenutno stanje u tenisu. Ne umanjujem pobedu Zvereva, ali za ovo snose krivicu strucni stab Alkarasa i sportski novinari, kako inace objasniti naslove poput: ''Medvedev u polufinalu, ceka Alkarasa''. Iz ove perspektive, siguran sam da ne bi prosao Hurkaca, da mu se nasao na putu u Vimbldonu sa onakvim ludackim servisima. Ako ovako nastavi da negira ostatak teniske konkurencije, brze ce se ugasiti, nego sto je zablistao. Dobra je era. Zverev se vratio i to je sada cetvorka koja ce se klati u narednih cetiri-pet godina + Kljako. Sva cetvorica imaju stabilnost na GSlamovima i svako svakoga moze da pobedi.
Serena Posted January 24 Posted January 24 (edited) Siroma covek Sto se Sinera tice mislim da jos ove godine nece uspeti da dobije Novaka na GS, veliki je to pritisak, a dugo treje. Treba uzeti 3 seta. Edited January 24 by Serena 2 1
bags Posted January 24 Posted January 24 Mozda i Rubljev kasnije sazri. Hurkac je isto mina i puno opasniji od recimo Isnera nekad. Ovo je jedna od jacih era u zadnjih 30 god... 1
Filozof manijak Posted January 24 Posted January 24 3 minutes ago, bags said: Ovo je jedna od jacih era Zvereva u zadnjih 30 god... 1 1
Serena Posted January 24 Posted January 24 Ako Novak u petak uspe da savlada: sunce, vetar, hladovinu na pola terena i Sinera na stulama, pozelela bih mu Sasu u finalu. Sasa Medo Siner
booyaka Posted January 24 Posted January 24 2 hours ago, Lancia said: Koliko god mi svidela Alkarasova samouverenost i zelja da bude najbolji svih vremena, pravo vreme je za njega da zaboravi opsednutost Novakom i da obrati paznju na preostale tenisere, ovo nije nikakva Weak Era, kako mnogi hoce da vide trenutno stanje u tenisu. Ne umanjujem pobedu Zvereva, ali za ovo snose krivicu strucni stab Alkarasa i sportski novinari, kako inace objasniti naslove poput: ''Medvedev u polufinalu, ceka Alkarasa''. Iz ove perspektive, siguran sam da ne bi prosao Hurkaca, da mu se nasao na putu u Vimbldonu sa onakvim ludackim servisima. Ako ovako nastavi da negira ostatak teniske konkurencije, brze ce se ugasiti, nego sto je zablistao. Pritom teniseri nenovaci ga imaju kao lakše dostižnu metu i imaju zato veću motivaciju nego kad igraju protiv Noleta.
Hele Posted January 24 Posted January 24 Meni Rubljov skroz ok, nije mi luzer, mozda nije overačivovao, ali mi nije ni luzer. Tu mu je i mesto, u četvrtfinalu, deset puta došao dotle, nije loše. 7
duda Posted January 24 Posted January 24 Nadalje nam ovde treba Novak iz 2019. Tu igru , a naročito onu u finalu kada je demolirao Rafu, neću zaboraviti dok sam živa, za mene je to bila najbolja Novakova igra. Kad je čak i strika Toni izjavio da mu je bukvalno posle prvog gema bilo jasno šta se sprema sirotom Rafici.
Kreator Posted January 24 Posted January 24 Alkaras: Siner može da pobedi Đokovića Španski teniser Karlos Alkaras veruje da Janik Siner ima kapacitet da pobedi Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena. https://www.b92.net/sport/australianopen2024/vesti.php?nav_id=2470912 Ne valja mu ovo. Baš je opsednut Đokovićem. Bilo bi mu bolje da malo iskulira, odmori i spremi se za sledeći turnir. Ovako, barem po poslednjih nekoliko njegovih izjava ispada da se baš opteretio jurnjavom za Novakom pa ga kara Zverev, a ako ovako nastavi i ostali će da ga čukaju. Mlad je još, za par meseci puni 21 godinu, biologija je na njegovoj strani a ne na Novakovoj. Sa ovakvim stavom i opterećenjem Novakom samo će da prima šamare od prvih 5 sa liste. 1
Mr.Mxyzptlk Posted January 24 Posted January 24 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Meni je klinja potpuno super, bilo nešto pri rezultatu 6:5 u trećem setu, sve puca od tenzije da li će uspeti da ostane u meču, par poena od provalije, on razvukao kez od uva do uva. Fali malo takvih likova da podsete da je tenis ipak i dalje samo igra al si ti naivan 🤣
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 Alcaraz ga pretera ako su dobro preveli i uzimajuci u obzir diplomatiju. Svi imaju igru za Djokovica na GS koji se zove AO . Bas je Mali Perica
Recommended Posts