Jump to content
IGNORED

na putu za Eldorado, stanica 1 - Australian Open 2024

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Meni je klinja potpuno super, bilo nešto pri rezultatu 6:5 u trećem setu, sve puca od tenzije da li će uspeti da ostane u meču, par poena od provalije, on razvukao kez od uva do uva. Fali malo takvih likova da podsete da je tenis ipak i dalje samo igra

Jel se ovako nasmejao:

5616.jpg?width=445&dpr=1&s=none

• Haha 8
Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Meni je klinja potpuno super, bilo nešto pri rezultatu 6:5 u trećem setu, sve puca od tenzije da li će uspeti da ostane u meču, par poena od provalije, on razvukao kez od uva do uva. Fali malo takvih likova da podsete da je tenis ipak i dalje samo igra

U pravu si, ali ima u toj njegovoj zelji da bude spektakularan dosta toga sto moze da bude kobno po rezultat. Ovaj nas Novak je sledbenik sahovskog shvatanja tenisa i zato je tu gde jeste. Ima dosta takvih primera iz ostalih sportova

Posted

Sam je Alkaras govorio o tome kako uziva da se nadigrava ali navodno pamti lekcije od Novaka - ''dobijem ga u fantasticnoj razmeni od vise dvadeset udaraca dropsotom, medjutim sta vredi kad me dobije sledeca tri laka poena, kao da nista nije bilo''.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Lancia said:

zelji da bude spektakularan

Baš naprotiv, meni to sve njegovo kreveljenje deluje spontano, kao dete kad osvoji lep poen. Ne deluje mi kao provociranje protivnika ili neka nadmenost. Verujem da će kako sazreva dobiti savete od tima psihologa da baš i nije produktivno da rasipa energiju umesto da se fokusira, i da nije pametno da baca sve emotivne karte na sto. Zato treba uživati u ovoj sirovoj verziji klinje dok traje

• +1 1
Posted (edited)

ne pratim pa da pitam, ko ce biti zajebaniji po djoka, gresnik ili medvedenko?:fantom:

Edited by Shaq
Posted
Just now, Shaq said:

ne pratim pa da pitam, ko ce biti zajebaniji po djoka, gresnik ili medvedev?:fantom:

Sinner :fantom:

• Hvala 1
Posted
17 minutes ago, Lancia said:

Koliko god mi svidela Alkarasova samouverenost i zelja da bude najbolji svih vremena, pravo vreme je za njega da zaboravi opsednutost Novakom i da obrati paznju na preostale tenisere, ovo nije nikakva Weak Era, kako mnogi hoce da vide trenutno stanje u tenisu.

Ne umanjujem pobedu Zvereva, ali za ovo snose krivicu strucni stab Alkarasa i sportski novinari, kako inace objasniti naslove poput: ''Medvedev u polufinalu, ceka Alkarasa''. Iz ove perspektive, siguran sam da ne bi prosao Hurkaca, da mu se nasao na putu u Vimbldonu sa onakvim ludackim servisima. Ako ovako nastavi da negira ostatak teniske konkurencije, brze ce se ugasiti, nego sto je zablistao.

Bravo, sve je 100% na mestu. 

Pre neki dan sam naletala na IG-u, a bilo je sigurno i ovde negde, gde Alkaraz sebe proglašava "čudom", koje će pobediri Novaka. Tada sam pomislila, brte, imaš još bar 3 meča do tada, a i da li će Novak da prođe.

• +1 3
Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Baš naprotiv, meni to sve njegovo kreveljenje deluje spontano, kao dete kad osvoji lep poen. Ne deluje mi kao provociranje protivnika ili neka nadmenost. Verujem da će kako sazreva dobiti savete od tima psihologa da baš i nije produktivno da rasipa energiju umesto da se fokusira, i da nije pametno da baca sve emotivne karte na sto. Zato treba uživati u ovoj sirovoj verziji klinje dok traje

Pa ne pisem nista suprotno od tebe, od verujem pa na dalje je sustina u tom pristupu tenisu. Ja cu uvek da izaberem da gledam Alkarasa, Kirjosa ili Monfilsa a ne Sinera, npr. ali Italijan je taj koga svi vec vide kao naslednika Novaka, bas zato sto vec sad ima fokus. 

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne radi se o rasipanju energije, već sa timom usaglašenim pristupom, koji mu pomaže da se rastereti.

Inače, Ferero mu je sigurno strašno nedostajao, obzirom da se Karlos jako oslanja na njegove savete, često i iz poena u poen.

Posted

papa alkaraze dzavole mali

Posted

Svaki slem je ogroman uspeh, neka vidi malo i mali Alkatraz, a i publika. Kad uzmu tek tako brojkama da se razbacuju ili pricom o slaboj eri...

I nas Kljako ako jos jedan osvoji - sjajno!

Alkatraz ako dodje do nekih 8,9,10 - fenomenalno, bice top 10 svih vremena i imace neverovatnu karijeru.

• +1 5
Posted
3 minutes ago, Ras said:

Ne radi se o rasipanju energije, već sa timom usaglašenim pristupom, koji mu pomaže da se rastereti.

Inače, Ferero mu je sigurno strašno nedostajao, obzirom da se Karlos jako oslanja na njegove savete, često i iz poena u poen.

Narafski, Ferero je tu da ga spusti na zemlju i da ga fokusira na bitno.

Inace nisam veliki optimista, mada volim Alkarasovu igru, da ce se uopste pribliziti trilingu ludaka, jer tenis ide sve vise u fizikalije, servis je sve jaci kod klinaca, na juniorskom AO je zabelezen servis od 233km/h.

Posted
34 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Bukvalno. Deluje kao da ima 16 godina sa ovim pristupom igri. Sto i nije cudno sobzirom da nije mnogo stariji od toga.

Posted
9 hours ago, Tsai said:

Ispada kotrljan od zvereva, mmw

Primam cestitke

• +1 3
  • Wub 3
Posted (edited)
14 minutes ago, Tsai said:

Primam cestitke

Tebi cestitke a meni 50 evra od skvo. Tako joj i treba, kad ne veruje :D

Malo je falilo da pogodim i za Hurkaca.

Edited by Lancia