Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 1 minute ago, Engineer said: Evo vam zanimljivosti - Medvedev i Zverev su visoki 1,98cm, a Đovak i Siner su 1,88cm Ovako kad ih gledas po gradji pomislio bi da je Zverko bar za pola glave nisi oz Sinera.
Milošica Posted January 24 Posted January 24 Mislim da je Viško pričao da se Meda i Zveki ne mirišu. A za Cicija i Medu stoji. Mada svi će oni da se pomire na velikim teniskim orgijama sledećeg meseca.
mei Posted January 24 Posted January 24 (edited) Zverev i Netflix su predstavili Medu u ne baš pozitivnom svetlu u drugoj sezoni Break Point-a. Zverev je gentleman na terenu, a Meda villain po njihovom narativu. Edited January 24 by mei
aram Posted January 24 Posted January 24 Fantastičan servis danas. Teško da će to da ponovi u naredna dva meča.
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 Videlo se da je sacuvao mirnocu nakon treceg seta. Odlicno. Alcaraz neka nastavi da trenira
Kreator Posted January 24 Posted January 24 6 hours ago, bags said: Ako Alkaraz bude 8+ sati danas i u polufinalu mislim da ce biti u problemu za finale. Imace u podsvesti RG. Ovo za Novaka se potpuno slazem. On sr pita 99%. Ako ne poludi na sebe i tim mislim da je u prednosti. 5 hours ago, Ras said: Mislim da fizička sprema Alkaraza neće biti upitna, čak i da se desi ovakav scenario. Rešio vam to Saša Zverev. 4
Serena Posted January 24 Posted January 24 (edited) Zverev je po prvi put u karijeri na GS dobio igraca iz top 5 Edited January 24 by Serena 1
JohnnyD Posted January 24 Posted January 24 Zverev, Siner, Medvedev... svi kad bi stavili perike mogu da prodju kao neke trandze na kreku pored mosta, visoke i vizljaste.... sta se desilo sa muskarcinama na turu, Samprasom koji je imao "dzemper" od dlaka ili Safinom maco zavodnikom? 1 4
Filozof manijak Posted January 24 Posted January 24 (edited) I feel your pain, bro Edited January 24 by Filozof manijak 2 2 1
Lancia Posted January 24 Posted January 24 Koliko god mi svidela Alkarasova samouverenost i zelja da bude najbolji svih vremena, pravo vreme je za njega da zaboravi opsednutost Novakom i da obrati paznju na preostale tenisere, ovo nije nikakva Weak Era, kako mnogi hoce da vide trenutno stanje u tenisu. Ne umanjujem pobedu Zvereva, ali za ovo snose krivicu strucni stab Alkarasa i sportski novinari, kako inace objasniti naslove poput: ''Medvedev u polufinalu, ceka Alkarasa''. Iz ove perspektive, siguran sam da ne bi prosao Hurkaca, da mu se nasao na putu u Vimbldonu sa onakvim ludackim servisima. Ako ovako nastavi da negira ostatak teniske konkurencije, brze ce se ugasiti, nego sto je zablistao. 8
Popular Post Mindaugas Žukauskas Posted January 24 Popular Post Posted January 24 Meni je klinja potpuno super, bilo nešto pri rezultatu 6:5 u trećem setu, sve puca od tenzije da li će uspeti da ostane u meču, par poena od provalije, on razvukao kez od uva do uva. Fali malo takvih likova da podsete da je tenis ipak i dalje samo igra 13
Recommended Posts