mlatko Posted January 24 Posted January 24 (edited) 6 minutes ago, JohnnyD said: a sa razglasa Nole da pusti: Ucini mi zivot srecnim Siner moj, Siner moj Mož bude i Tužno plačem svoju tugu Siner moj... [spoiler] [/spoiler] Edited January 24 by mlatko 1
Milošica Posted January 24 Posted January 24 (edited) Mnogo intenzivno igra Karlos jbt. Možda će kroz karijeru naučiti kako da prikoči, trenutno samo ovim načinom igre može igrati svoj pravi tenis, ali nikako da ga pronađe. I stvarno je ok lik, svi ostali bi se svađali sa sudijom posle one opomene u bitnom trenutku. Edited January 24 by Milošica 1 1
Milošica Posted January 24 Posted January 24 Just now, Shan Jan said: Zverko bas bas vrhunski igra. A ćale deluje kao da je nezgodan kad popije. 3
Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 Just now, Milošica said: A ćale deluje kao da je nezgodan kad popije. Poznata je stara izreka da iza svakog dobrog tenisera/teniserke stoji cale psihopata 5
Milošica Posted January 24 Posted January 24 Just now, Lancia said: lozi se Milosica na Carlita Uleti mi kita 2
Filozof manijak Posted January 24 Posted January 24 fala Bobu, sad će Lanča da se nakači malčice tebi, da odahnem malo
Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 Bem ti zivot, 2:0 posle 1h10min. Ovo ce da se zavrsi pre nego se Karlitos probudi. 1
Milošica Posted January 24 Posted January 24 1 minute ago, Filozof manijak said: fala Bobu, sad će Lanča da se nakači malčice tebi, da odahnem malo Bolja fora bi bila da nisam instiktivno hteo da se našalim na svoj račun. Mnogo je loše što sam ovoliko dobar. 1 1
Arkadija Posted January 24 Posted January 24 Zverev igra odlično, nema šta. Karlitos em se nije probudio, em je i nkako pregoreo u tom eksplozivnom tenisu koji igra.
Lancia Posted January 24 Posted January 24 Just now, Milošica said: Bolja fora bi bila da nisam instiktivno hteo da se našalim na svoj račun. Mnogo je loše što sam ovoliko dobar. Ma odmah se vidi da ti nije stalo do kite kao Manijaku 1
Lancia Posted January 24 Posted January 24 1 minute ago, Arkadija said: Zverev igra odlično, nema šta. Karlitos em se nije probudio, em je i nkako pregoreo u tom eksplozivnom tenisu koji igra. Pih, bas danas ne mogu da gledam. Carlito je u mislima na mecu protiv Novaka. 1
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 (edited) Jel to onaj Alcaraz sto ce da osvoji 30GS Edited January 24 by Sandradjer 1 1
Recommended Posts