January 24, 20241 yr Just now, Jeremija said: Sjajan početak Zvereva, nije lako pobediti sopstveni mentalitet, ali ako se uspe, ovo bi mogao biti njegov turnir. Neka bude njegov meč, nemoj turnir
January 24, 20241 yr 6-1, krompirce u zadnjem gemu. Imam utisak da se Karlitos jos nije probudio a Zverko dosao nabrijan maksimalno. Drugi ce biti zanimljiv.
January 24, 20241 yr Prerano ste se poradovali, sad će da proradi magija Niskog Čela (a nije instrument)
January 24, 20241 yr Uopšte nisam očekivala ovakav razvoj događaja u prvom setu. Ko što reče Jeremija, Zveki maksimalno fokusiran,a Karlitos pospan. Valjkda će se ozbiljnija borba razviti u drugom setu.
January 24, 20241 yr In Zverko we trust! Nadam se da će ovaj nivo samopouzdanja zadrżati još uru, dvije.
January 24, 20241 yr 9 minutes ago, peralozac said: Kaže Kurijer nema Ferera u boksu da daje instrukcije, vratio se kući zbog povrede kolena (wtf?) Nije se Ferero vratio zbog povrede, jer nije ni bilo planirano da dođe u AUS zbog operacije kolena. Vest je stara, moguće još od Torina, ili malo nakon toga.
January 24, 20241 yr 7 minutes ago, mlatko said: Znači u petak u zoru Sine®? a sa razglasa Nole da pusti: Ucini mi zivot srecnim Siner moj, Siner moj
January 24, 20241 yr Bem ti zivot u kakvu se napast pretvorio Alkaraz u ovom setu, kapiram da je Zverko u fazonu smiri se covece
January 24, 20241 yr Ne bih rekao da će Zvjerev uopšte biti lakši zalogaj za Novaka. Tako da neka pobedi bolji