Jump to content

na putu za Eldorado, stanica 1 - Australian Open 2024

Featured Replies

Just now, Jeremija said:

Sjajan početak Zvereva, nije lako pobediti sopstveni mentalitet, ali ako se uspe, ovo bi mogao biti njegov turnir.

Neka bude njegov meč, nemoj turnir :fantom:

• Replies 1.6k
  • Views 69.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sad gledam na ES kako barbara intervjuise agasija. ovaj sreo alkaraza, malo popricali, i barbara mrtva-ladna pita agasija: "kakav je osecaj kad sretnes takvu superzvezdu?"  

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Meni je klinja potpuno super, bilo nešto pri rezultatu 6:5 u trećem setu, sve puca od tenzije da li će uspeti da ostane u meču, par poena od provalije, on razvukao kez od uva do uva. Fali malo takvih

• Neka uzme bilo ko osim Zvereva, decko je jako gadna pojava i verujem da su te glasine da je tukao devojku tacne jer je sav mrsav i vidi se da je pickica pa se istresa na slabijima. Pritom ne bi ni ima

Posted Images

6-1, krompirce u zadnjem gemu. Imam utisak da se Karlitos jos nije probudio a Zverko dosao nabrijan maksimalno. Drugi ce biti zanimljiv.

razbice ga Carlito, ovo je bilo samo razgibavanje :warmup: 

opuva ga Zveka prvi set kao Nole u finalu WB

Prerano ste se poradovali, sad će da proradi magija Niskog Čela (a nije instrument) :fantom:

Uopšte nisam očekivala ovakav razvoj događaja u prvom setu. Ko što reče Jeremija, Zveki maksimalno fokusiran,a Karlitos pospan. Valjkda će se ozbiljnija borba razviti u drugom setu.

In Zverko we trust!

Nadam se da će ovaj nivo samopouzdanja zadrżati još uru, dvije.

9 minutes ago, peralozac said:

Kaže Kurijer nema Ferera u boksu da daje instrukcije, vratio se kući zbog povrede kolena (wtf?)

Nije se Ferero vratio zbog povrede, jer nije ni bilo planirano da dođe u AUS zbog operacije kolena.

Vest je stara, moguće još od Torina, ili malo nakon toga.

Alkaraz se budi ali Zverko ne popusta. Ozbiljan fajt u ovom setu.

Znači u petak u zoru Sine®?

37 minutes ago, Milošica said:

Dobar je Zverevljev boks.

Sascha-Zverev-and-Sophia-Thomalla.jpg.1ce3d78c75a95944269125dadae1174b.jpg

7 minutes ago, mlatko said:

Znači u petak u zoru Sine®?

a sa razglasa Nole da pusti:

Ucini mi zivot srecnim Siner moj, Siner moj

Bem ti zivot u kakvu se napast pretvorio Alkaraz u ovom setu, kapiram da je Zverko u fazonu smiri se covece :D

Ne bih rekao da će Zvjerev uopšte biti lakši zalogaj za Novaka. Tako da neka pobedi bolji

Zveki opet pravi brejk.