Arkadija Posted January 24 Posted January 24 9 minutes ago, Serena said: Prodje medo u zelenim opancima Poljupci za Cervaru. Interesantan intervju sa rukama iza vrata. Baš ružne patike.
Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 9 hours ago, dùda said: To što se meni Alkatraz ne dopada, nema nikakve veze sa Novakom. On meni deluje kao totalna neka sirovina Ovo za koridu mi se sasvim uklapa u tu sliku. Ja bas imam suprotan utisak, da je fin momak. Ima taj neki radnicki vajb. Svakako mu ne stoji da reklamira parfeme i oblaci se u odela. Secam ga se na pocetku karijere, znao bi tokom meca da ispravio sudiju kad napravi gresku na stetu njegovog protivnika.
Ras Posted January 24 Posted January 24 (edited) 18 hours ago, Poludziber said: Ako Nole izgubi od Sinera bice definitivno penzija. Klinac ce biti sve bolji, a i Alkaraz je tu negde. Novak je bolji i raznovrsniji igrač od Sinera i SF je na Novakovom reketu. I pored činjenice da je Siner napredovao, pre svega na mentalnom planu i mislim da nema više straha od Novaka (kao ni Alkaraz i Medvedev), moraju da mu se poklope mnoge kockice da bi ovde dobio. Npr. da ludačkim servisima i udarcima spasi baš sve brejk i meč lopte koje je spasio u nedavnom finalu DC. Nije nemoguće, naravno, ali čak i da se desi, nikakve Novakove penzije neće biti, kao što neće biti ni da izgubi u finalu. Najveća pretnja za Novaka na ovom turniru je Alkaraz, koji igra u strašnoj formi, izuzetno je motivisan i verujem da će se naći u finalu. Za Alkarazom to je Medvedev. Edited January 24 by Ras 5
bags Posted January 24 Posted January 24 Ako Alkaraz bude 8+ sati danas i u polufinalu mislim da ce biti u problemu za finale. Imace u podsvesti RG. Ovo za Novaka se potpuno slazem. On sr pita 99%. Ako ne poludi na sebe i tim mislim da je u prednosti.
Ras Posted January 24 Posted January 24 4 minutes ago, bags said: Ako Alkaraz bude 8+ sati danas i u polufinalu mislim da ce biti u problemu za finale. Imace u podsvesti RG. Ovo za Novaka se potpuno slazem. On sr pita 99%. Ako ne poludi na sebe i tim mislim da je u prednosti. Mislim da fizička sprema Alkaraza neće biti upitna, čak i da se desi ovakav scenario.
bags Posted January 24 Posted January 24 Nisam siguran. On se bas trosi na svim mecevima. Ako ga ovi barem vremenski izmore sigurno ce imati u podsvesti grceve i nece kidati ko blesav na svaku loptu. Ipak je i on covek...
Ros Posted January 24 Author Posted January 24 alkaraz ce danas imati prvi pravi ispit na turniru. siner je imao juce
duda Posted January 24 Posted January 24 11 minutes ago, Ros said: alkaraz ce danas imati prvi pravi ispit na turniru. siner je imao juce nije mu ni to bio neki test, ikonopisac se raspao u svi bitnim momentima, ok, siner je bio čvrst, bez oscilacija, ali nije da Rublev nije imao svoje šanse koje je sam prokockao 1
Max Morlock Posted January 24 Posted January 24 1 hour ago, Ras said: Najveća pretnja za Novaka na ovom turniru je ...Noksa. Kao i uvek. 2
Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 38 minutes ago, Ros said: alkaraz ce danas imati prvi pravi ispit na turniru. siner je imao juce Moj kolega koji je igrao profi tenis misli da Zverko ima vece sanse. Pogodio prosli put kad je Meda izbacio Karlosa pa se nadam da ce i ovaj put biti u pravu. 1
Ros Posted January 24 Author Posted January 24 3 minutes ago, Arkadija said: Kad bi trebalo da počnu Alkaraz i Zverev? kad zenski singl zavrsi. uskoro ce biti 1:1 u setovima. za sat vremena najmanje 1
Ros Posted January 24 Author Posted January 24 18 minutes ago, Shan Jan said: Moj kolega koji je igrao profi tenis misli da Zverko ima vece sanse. Pogodio prosli put kad je Meda izbacio Karlosa pa se nadam da ce i ovaj put biti u pravu. i zverev i meda znaju kako sa alcarazom. ako ga zverka ne zvekne u 5 setova, neka ga onda meda zvekne. 1
Arkadija Posted January 24 Posted January 24 Odužile devojke, ova dvojica ako završe do 2 ujutro, da slave.
Popular Post Ros Posted January 24 Author Popular Post Posted January 24 sad gledam na ES kako barbara intervjuise agasija. ovaj sreo alkaraza, malo popricali, i barbara mrtva-ladna pita agasija: "kakav je osecaj kad sretnes takvu superzvezdu?" 13
Recommended Posts