Midžeta Posted January 23 Posted January 23 Grešnik je pravi džindžer bez duše, Karlitos je skroz simpa
Hele Posted January 23 Posted January 23 Dobri su obojica, Sineru jedina zamerka sto vara ljude da misle da je visok, a on u cm iste visine kao Novak, Rune...
JohnnyD Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, Hele said: Dobri su obojica, Sineru jedina zamerka sto vara ljude da misle da je visok, a on u cm iste visine kao Novak, Rune... Za Sinera sam mislio da je 197, a za Runea 182cm 1
Serena Posted January 23 Posted January 23 Sinera ljudi ne vole zbog izgleda ali je stvarno divan momak. Gledala sam jedan intervju, jos dok je bio kod Piatija, bio je klinac, a tako zrelo i pametno je pricao. Meni se Alkaraz ne svidja deluje mi malo sirovo, eto i ta korida... 5 minutes ago, Hele said: Dobri su obojica, Sineru jedina zamerka sto vara ljude da misle da je visok, a on u cm iste visine kao Novak, Rune... mislis sa onim patikama sa debelim djonom, hoda kao da je na stiklama.
duda Posted January 23 Posted January 23 Pridružujem se timu Siner. Nešto mi baš smeta kod Alkatraza, ma smeta mi ceo. 3 3 2
Hele Posted January 23 Posted January 23 Ne optuzujem nikoga odavde za to, ali sam u rl upoznao ljude kojima Alkatraz bukvalno smeta iz istog razloga zbog koga je Novak smetao Fedalovim fanovima. Aj neko ti se ne svidja, ok, ali kad vidis tu mrznju, a nicim konkretno nije izazvana osim sto im potencijalno ugrozava ljubimca. I sve im smeta, i kako izgleda i kako se pocese, i kako prdne, nista ne valja, sav je odvratan eto tek tako.
Sandradjer Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, Hele said: Ne optuzujem nikoga odavde za to, ali sam u rl upoznao ljude kojima Alkatraz bukvalno smeta iz istog razloga zbog koga je Novak smetao Fedalovim fanovima. Aj neko ti se ne svidja, ok, ali kad vidis tu mrznju, a nicim konkretno nije izazvana osim sto im potencijalno ugrozava ljubimca. I sve im smeta, i kako izgleda i kako se pocese, i kako prdne, nista ne valja, sav je odvratan eto tek tako. Kod mene su sigurno drugi razlozi. Ne mogu da zaboravim 6
JohnnyD Posted January 23 Posted January 23 Ako je Siner Natasa Micic, Alkaraz mu dodje Milica Zavetnica 1
duda Posted January 23 Posted January 23 To što se meni Alkatraz ne dopada, nema nikakve veze sa Novakom. On meni deluje kao totalna neka sirovina Ovo za koridu mi se sasvim uklapa u tu sliku. 3
Čutura Posted January 23 Posted January 23 1 hour ago, Hele said: Dobri su obojica, Sineru jedina zamerka sto vara ljude da misle da je visok, a on u cm iste visine kao Novak, Rune... hahahaha, isto ko sto je i durant 6'10 laze wiki
booyaka Posted January 23 Posted January 23 53 minutes ago, JohnnyD said: Ako je Siner Natasa Micic, Alkaraz mu dodje Milica Zavetnica Alkaraz https://youtu.be/nn7_zY8WL_o?si=3FegPeVR474EZGbC
Mr.Mxyzptlk Posted January 23 Posted January 23 kakvi sineri i alkarazi.. kad koza bude odlucio da okaci reket, ovaj sport gubi svaki smisao. 1
Hele Posted January 23 Posted January 23 1 hour ago, Sandradjer said: Kod mene su sigurno drugi razlozi. Ne mogu da zaboravim Uh, ne moras dalje, ovo je vise nego dovoljno 🤣 2
Recommended Posts