Jump to content
IGNORED

na putu za Eldorado, stanica 1 - Australian Open 2024

Ros

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Shan Jan said:

Novace, ako ovo citas, ima nas koji i dalje verujemo u tebe! :D 

12 minutes ago, Filozof manijak said:

E sad je stvarno gotovo je ovo :sad:

Posted
5 minutes ago, JohnnyD said:

sto ne bi dosao u Australiju sledece godine i osvojio je?

Mozda zato sto se duplo stariji od @Milošica

• Haha 1
Posted
58 minutes ago, Poludziber said:

Ako Nole izgubi od Sinera bice definitivno penzija. Klinac ce biti sve bolji, a i Alkaraz je tu negde.

Da ide u penziju neko ko dolazi redovno u završnice najvećih turnira i osvaja ih???

No way, Jose gledaćeš ga do u duboko njegovim četrdesetim. Njemu je uzor Tom Brejdi, tako da...

• +1 4
Posted (edited)
1 hour ago, JohnnyD said:

Zasto bi mi stavljali pritisak na njega, koji on sam sebi ne stavlja? Sve i da izgubi sva 4 finala ove godine na slemovima, sto ne bi dosao u Australiju sledece godine i osvojio je? Imao je on godine gde nije nista osvajao od slemova. Bitnije je da je zdrav, i da je odigrao ovaj turnir kao "mlad", lepo na oko i bez ikakvog pada. U polufinalima i finalima nijanse odlucuju.

Sinera se ne "plasim", cak cu da probam 3:0 na Djovaka za sicu, eventualno malo tamo za finale ako ga stigne umor je frka, no videcemo.

Sve se slazem (osim sa jednim), potpuno je besmisleno stavljati pritisak i terati nekog u penziju ako izgubi u polufinalu nekog slema. To se desavalo svim najvecima u prajm godinama. Najjace da ce svaki slem da osvoji.

Sa druge strane, deo sa kojim se ne slazem, a to nije stavljanje pritiska, kakve bre nijanse, oduvace ih kljako :lolol:

Edited by Hele
  • +1 2
Posted

Sinner u 4 

6:3, 7:5, 2:6, 7:5

:cry:

• Haha 3
Posted

Kljako dodje cak i sa malim viskom kilograma za njegove pojmove. Eno ga vec sad se osusio. Kaze mi lik koji je teniski trener i koji poznaje ljude iz Novakovog tima da Kljako jako malo trenira u poslednje vreme. Drugi treniraju ko ludi pa riknu tokom turnira. Njemu su mecevi trening. Zato se i muci u prvim kolima. Preuzme taj rizik da nece ispasti u prvih par kola, a tu mu je i veca opasnost nego kasnije jer je nespreman.

Tako da, tek sad se zalece i 3:0 za Novaka.

• +1 1
Posted

Meni je Siner kul lik, podseća me na (mladog) Novaka. Cenim da će on i Alkaraz narednih 15 godina imati gomilu odličnih mečeva, kao (nekad) Novak i Rafa

Posted

Siner je prilicno bezlican a i Carlito je onako da kazem blago nezanimljiv.

• +1 4
Posted

Ali zato sa ovim generacijama 96-98(Meda, Zverev, Cici, Rubljev) zabava zagarantovana.

Možda je do porekla :D

Posted

you have one job!!!

• Haha 6
Posted

Mislila sam da je Novak zavrsio sa dnevnim mecevima ali ipak nije 😬

Polufinale igraju od 3 sata oni koji su 1/4 finale igrali u utorak. 

• Tužno 1
Posted
Just now, Serena said:

Mislila sam da je Novak zavrsio sa dnevnim mecevima ali ipak nije 😬

Polufinale igraju od 3 sata oni koji su 1/4 finale igrali u utorak. 

ipak ga poštuju. Dali mu 2 meča za spremanje. @Lancia

Posted
17 minutes ago, Ros said:

you have one job!!!

Mislim da ga namerno kuliraju jer je najbolji kad je nadrndan.

• Haha 3
Posted

Cekaj bre nikad nije igrao na slemu tri zaredom u dnevnom terminu, pa jos polufinale, au