January 23, 20241 yr Andrej po običaju propadne kad treba da dotuče protivnika. Izgubio je drugi se t un TB-u, iako je vodio sa 5:1, posle nije dobio ni poen.
January 23, 20241 yr Samo neka se ne predaje. Znao se Sinner itekakoiznenada raspasti. Sad su fino udarali obojica...
January 23, 20241 yr Sinner je postao ozbiljan igrac, ni senka onoga od pre godinu dana. Da igraju sad 7 dana bez prestanka ne bi ga ovaj rus dobio.
January 23, 20241 yr Vidi se da se u Sinera uložilo mnogo para. Dobio je jake sponzore i doveden mu je vrhunski trener. On je projekat sada. I kao da je potpuno druga osoba. Trenutno je betonski zid za Rubljova.
January 23, 20241 yr Ma da, Rubljeva je obuzela malodušnost posle onako olako izgubljenog taj brejka, i posle je sve bila jednosmerna ulica. Siner je igrao ko mašina. Bukvalno bez ozbiljnije greške ili pada u igri.
January 23, 20241 yr Ako Nole izgubi od Sinera bice definitivno penzija. Klinac ce biti sve bolji, a i Alkaraz je tu negde.
January 23, 20241 yr 1 minute ago, Poludziber said: Ako Nole izgubi od Sinera bice definitivno penzija. Klinac ce biti sve bolji, a i Alkaraz je tu negde. To su "zelje i pozdravi" onih koji hoce Novaku da vide ledja. Izgubio je i od Alkaraza na Vimbldonu pa se vratio jaci. I da izgubi ovde, nista strasno. Ima svoj cilj covek, najbolji u istoriji i da mazne jos koji slem. Siner ga sigurno nece poslati u penziju, ne verujem da ce bilo ko nego on sam kada odluci da je vreme.
January 23, 20241 yr Meni baš ok. Idealno da izgubi 3 seta idući meč kad već nije gubio, da nadoknadi propušteno. Edited January 23, 20241 yr by BlackGeorge
January 23, 20241 yr 4 minutes ago, JohnnyD said: To su "zelje i pozdravi" onih koji hoce Novaku da vide ledja. Izgubio je i od Alkaraza na Vimbldonu pa se vratio jaci. I da izgubi ovde, nista strasno. Ima svoj cilj covek, najbolji u istoriji i da mazne jos koji slem. Siner ga sigurno nece poslati u penziju, ne verujem da ce bilo ko nego on sam kada odluci da je vreme. Naravno da ce sam da odluci kad da stane. Ako klinci nastave da ga dobijaju u par sledecih slemova ne verujem da ce nastaviti dalje. No eto, bice sve mnogo jasnije za par dana. Osim toga u Melburnu ima i podlogu koja mu najvise odgovara. Kakve su kvote? Kladicu se na Sinera da bih se manje nervirao.
January 23, 20241 yr Novace, ako ovo citas, ima nas koji i dalje verujemo u tebe! Kad se setim koliko se godina Balerina sramotio igrajuci po raznim Haleima i dobijajuci packe od svakog zivog ne bi li izvukao jos koju stotinu miliona dolara od sponzora... tesko ce ovaj nas inadzija da odustane posle par izgubljenih meceva.
January 23, 20241 yr 1 minute ago, Poludziber said: Ako klinci nastave da ga dobijaju u par sledecih slemova ne verujem da ce nastaviti dalje. No eto, bice sve mnogo jasnije za par dana. Osim toga u Melburnu ima i podlogu koja mu najvise odgovara. Zasto bi mi stavljali pritisak na njega, koji on sam sebi ne stavlja? Sve i da izgubi sva 4 finala ove godine na slemovima, sto ne bi dosao u Australiju sledece godine i osvojio je? Imao je on godine gde nije nista osvajao od slemova. Bitnije je da je zdrav, i da je odigrao ovaj turnir kao "mlad", lepo na oko i bez ikakvog pada. U polufinalima i finalima nijanse odlucuju. Sinera se ne "plasim", cak cu da probam 3:0 na Djovaka za sicu, eventualno malo tamo za finale ako ga stigne umor je frka, no videcemo.