Max Morlock Posted January 23 Posted January 23 Koja treba da si lobanja da vodiš 5:1 i izgubiš 5:7 u taj-brejku 2
Arkadija Posted January 23 Posted January 23 Andrej po običaju propadne kad treba da dotuče protivnika. Izgubio je drugi se t un TB-u, iako je vodio sa 5:1, posle nije dobio ni poen.
bags Posted January 23 Posted January 23 Samo neka se ne predaje. Znao se Sinner itekakoiznenada raspasti. Sad su fino udarali obojica... 2
Lo Zingaro Posted January 23 Posted January 23 Sinner je postao ozbiljan igrac, ni senka onoga od pre godinu dana. Da igraju sad 7 dana bez prestanka ne bi ga ovaj rus dobio. 2
Arkadija Posted January 23 Posted January 23 Vidi se da se u Sinera uložilo mnogo para. Dobio je jake sponzore i doveden mu je vrhunski trener. On je projekat sada. I kao da je potpuno druga osoba. Trenutno je betonski zid za Rubljova. 1
Arkadija Posted January 23 Posted January 23 Ma da, Rubljeva je obuzela malodušnost posle onako olako izgubljenog taj brejka, i posle je sve bila jednosmerna ulica. Siner je igrao ko mašina. Bukvalno bez ozbiljnije greške ili pada u igri.
Lo Zingaro Posted January 23 Posted January 23 Ako Nole izgubi od Sinera bice definitivno penzija. Klinac ce biti sve bolji, a i Alkaraz je tu negde. 1
JohnnyD Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, Poludziber said: Ako Nole izgubi od Sinera bice definitivno penzija. Klinac ce biti sve bolji, a i Alkaraz je tu negde. To su "zelje i pozdravi" onih koji hoce Novaku da vide ledja. Izgubio je i od Alkaraza na Vimbldonu pa se vratio jaci. I da izgubi ovde, nista strasno. Ima svoj cilj covek, najbolji u istoriji i da mazne jos koji slem. Siner ga sigurno nece poslati u penziju, ne verujem da ce bilo ko nego on sam kada odluci da je vreme. 3
duda Posted January 23 Posted January 23 I Siner ostaje jedini bez izgubljenog seta. Ne sviđa mi se to pred sf
Kreator Posted January 23 Posted January 23 (edited) Meni baš ok. Idealno da izgubi 3 seta idući meč kad već nije gubio, da nadoknadi propušteno. Edited January 23 by BlackGeorge 3 2
Lo Zingaro Posted January 23 Posted January 23 4 minutes ago, JohnnyD said: To su "zelje i pozdravi" onih koji hoce Novaku da vide ledja. Izgubio je i od Alkaraza na Vimbldonu pa se vratio jaci. I da izgubi ovde, nista strasno. Ima svoj cilj covek, najbolji u istoriji i da mazne jos koji slem. Siner ga sigurno nece poslati u penziju, ne verujem da ce bilo ko nego on sam kada odluci da je vreme. Naravno da ce sam da odluci kad da stane. Ako klinci nastave da ga dobijaju u par sledecih slemova ne verujem da ce nastaviti dalje. No eto, bice sve mnogo jasnije za par dana. Osim toga u Melburnu ima i podlogu koja mu najvise odgovara. Kakve su kvote? Kladicu se na Sinera da bih se manje nervirao. 1 1
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 Novace, ako ovo citas, ima nas koji i dalje verujemo u tebe! Kad se setim koliko se godina Balerina sramotio igrajuci po raznim Haleima i dobijajuci packe od svakog zivog ne bi li izvukao jos koju stotinu miliona dolara od sponzora... tesko ce ovaj nas inadzija da odustane posle par izgubljenih meceva. 3
JohnnyD Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, Poludziber said: Ako klinci nastave da ga dobijaju u par sledecih slemova ne verujem da ce nastaviti dalje. No eto, bice sve mnogo jasnije za par dana. Osim toga u Melburnu ima i podlogu koja mu najvise odgovara. Zasto bi mi stavljali pritisak na njega, koji on sam sebi ne stavlja? Sve i da izgubi sva 4 finala ove godine na slemovima, sto ne bi dosao u Australiju sledece godine i osvojio je? Imao je on godine gde nije nista osvajao od slemova. Bitnije je da je zdrav, i da je odigrao ovaj turnir kao "mlad", lepo na oko i bez ikakvog pada. U polufinalima i finalima nijanse odlucuju. Sinera se ne "plasim", cak cu da probam 3:0 na Djovaka za sicu, eventualno malo tamo za finale ako ga stigne umor je frka, no videcemo. 5
Recommended Posts