peralozac Posted January 23 Posted January 23 tako, tako, samo odugovlači sad, još uvek se muva po terenu i potpisuje navijačima, a mora prvo da napusti popodnevna publika i uđe večernja 2
duda Posted January 23 Posted January 23 kod mene na ls piše da meč siner:rublev počinje u 12:30 što sad pa mora toliko da se čeka ? ed. sad videh da ima još jedan ženski meč
banecare1 Posted January 23 Posted January 23 zar nisu nova pravila da se u ovakvim slucajevima drugi vecernji mec prebacuje na rezervni teren
banecare1 Posted January 23 Posted January 23 meni odgovara da igraju za par sati, taman da se prebacim iz ofisa u sportski bar za borbu gresnika protiv ikonopisca 1
peralozac Posted January 23 Posted January 23 7 minutes ago, Filozof manijak said: Pera Prason! Nisam ovo ukapirao, Pera Praziluk?
booyaka Posted January 23 Posted January 23 27 minutes ago, Shaq said: djoko je iznad tih malogradjanstina, on vodi ljubav.. Sa drvetom.
peralozac Posted January 23 Posted January 23 A da, hteo sam ovo ispod da pojasnim, ne znam da li je bilo već... Ljudi ovde uglavnom više prate kriket nego tenis pa onda kad dođu na AO i napiju se kako su navikli, često ih više od teniskih poteza oduševi kad klinci uhvate loptu u vazduhu što bi u kriketu instant izbacilo udarača (batter). Ovde je još i relativno mlaka reakcija (popodnevna rulja verovatno nije dovoljno pijana), nekad su to prave ovacije. 4
peralozac Posted January 23 Posted January 23 39 minutes ago, peralozac said: jbg odao je tajnu manastirskog drveta u melburnškoj botaničkoj bašti Niku: pokazaću ti koje je drvo, skini se bos, popni na najvišu granu, visi naopačke 33 minuta i 3 sekunde i osvojićeš slem Evo i ostatka, deluje mi da je Nik malo imao tremu. 1
Lancia Posted January 23 Posted January 23 19 minutes ago, Midgeta said: Mnogo su kjut Nolo i Nik d Dik, preljep bromance
Max Morlock Posted January 23 Posted January 23 1 hour ago, booyaka said: Sa drvetom. Kao i svi oženjeni... 3
Recommended Posts