Milošica Posted January 23 Posted January 23 Just now, nisam ja said: Miljan prevodi sa hrvackog. Bukvalno to pomislih
Midžeta Posted January 23 Posted January 23 6 minutes ago, Lancia said: Eto, koji si baksuz Pakao 😈 1
Ros Posted January 23 Author Posted January 23 Just now, Sandradjer said: Dajte neke lepe vesti za nas sto ne gledamo a) novak pobedio 1
Shaq Posted January 23 Posted January 23 Just now, Max Morlock said: Znači ko Nolo djoko je iznad tih malogradjanstina, on vodi ljubav.. 1 1
Arkadija Posted January 23 Posted January 23 sad bi mogli Rubljov i Siner do jutra, tj u 5 setova, svaki na taj brejk. 4
Ras Posted January 23 Posted January 23 (edited) 6 minutes ago, Milošica said: Goran Sa onom vrećom sa najmanje dva kila banana i šest pakovanja iranskih urmi. Edited January 23 by Ras 4
Ros Posted January 23 Author Posted January 23 1 minute ago, Ras said: Sa onom vrećom sa najmanje dva kila banana i šest pakovanja iranskih urmi. bila scena u prvom setu. novak na pauzi nesto kopa po tasni, ne moze da nadje i okrene se prema boksu a tamo niko ne gleda u njegovom pravcu malo je reci de je popizdio. posle se izderao da bi ga culi 1
Popular Post Shaq Posted January 23 Popular Post Posted January 23 ovo sa djovakom i goranom me podseti na onaj vic kad majka sprema sine za fax.. keva: spakovala sam ti hleb, dzem i eksere.. sin: sta si spakovale?! keva : pa hleb, dzem, eksere.. sine: pa sta da radim sa tim?! keva : pa uzmes hleb, namazes dzem.. sin : a eksere?! keva: pa spakovala sam ti! 12
peralozac Posted January 23 Posted January 23 jbg odao je tajnu manastirskog drveta u melburnškoj botaničkoj bašti Niku: pokazaću ti koje je drvo, skini se bos, popni na najvišu granu, visi naopačke 33 minuta i 3 sekunde i osvojićeš slem
Recommended Posts