Ros Posted January 23 Author Posted January 23 Just now, Tsai said: Daleko je ovo od gotovog vid' ovoga glasorazumnog 5
Arkadija Posted January 23 Posted January 23 Čim set počne svojim servisom, to je druga priča. Ovo je bilo baš lepo.
MrIncredible Posted January 23 Posted January 23 38 minutes ago, Shan Jan said: Nesto ne kapiram, ajd ovi ostali GS koji su zguzvani ali zasto AO ne pomere malo kad nije bas najveca vrucina u jebenoj Australiji? Mislim ako gledaoci ne mogu da izdrze temperaturu dok sede i gledaju mec onda sto to rade? Procitao sam negde da je ESPN trazio ovaj termin zbog gledalaca u USA, ne znam koliko ima istine u tome. 1 1
Lancia Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, Ros said: vid' ovoga glasorazumnog Tsai cmoljka 2
lostfanforever Posted January 23 Posted January 23 odem da doruckujem na miru, vratim se na 6:2 u trecem! Lepo! 1
nisam ja Posted January 23 Posted January 23 16 minutes ago, Filozof manijak said: I kod mene, zavera da ne gledamo trijumf Srbina u Koalalendu De si ti baćko? nvm, evo stigla. 1
Lancia Posted January 23 Posted January 23 2 minutes ago, Midgeta said: Fricko izgleda kao Klark Gejbl za sirotiju 1
Engineer Posted January 23 Posted January 23 2 minutes ago, Heyter said: Alkaraz će na teren oko ponoći.. Which is gooood.. Misliš Siner, što je još bolje
Recommended Posts