lostfanforever Posted January 23 Posted January 23 (edited) 4 minutes ago, dùda said: nemam vremena da gledam još nije otišlo sunce sa terena ? otislo davno. Samo nije Novaku iz glave Sad bez sale deluje da je dosta vruce ? Sparno? Vetar nisam primetila ... edit: evo brejka! 1/16 Edited January 23 by lostfanforever 1
duda Posted January 23 Posted January 23 da li vama ovde deluje da je nolo hvatao aut ? šta je smešno @Shan Jan
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, dùda said: da li vama ovde deluje da je nolo hvatao aut ? šta je smešno @Shan Jan Ma smesno mi kako je nama tesko da ih samo gledamo kako se muce Nesto mi proslo kroz glavu, dok gledam deda Kljaku kako igra u ovim uslovima, kako su Svajcarska balerina i ceo tur pricali pre 15tak godina kako je Nole luzer koji voli da fejkuje povrede kada gubi. 1
duda Posted January 23 Posted January 23 (edited) 1 minute ago, Shan Jan said: Ma smesno mi kako je nama tesko da ih samo gledamo kako se muce onda je super što nemam vremena da gledam ja još imam traume od onog meča na ao kada je nolo predao rodiku, mislila sam tada da će da umre na terenu a ona mrcina rodik, njemu ništa Edited January 23 by dùda 1 1
peralozac Posted January 23 Posted January 23 jao bromance, video Novak Nika u komentatorskoj kabini i dunuo mu poljupčić 3 4
Lancia Posted January 23 Posted January 23 2 minutes ago, dùda said: ja još imam traume od onog meča na ao kada je nolo predao rodiku, mislila sam tada da će da umre na terenu a ona mrcina rodik, njemu ništa 2
TS-CS Posted January 23 Posted January 23 (edited) skocio procenat ubacenog prvog na preko 60%, vise od protivnika. presao ga je i po broju asova 17:14 vrlo dobro Edited January 23 by TS-CS
Max Morlock Posted January 23 Posted January 23 6 minutes ago, peralozac said: jao bromance, video Novak Nika u komentatorskoj kabini i dunuo mu poljupčić Očekujemo ih uskoro na odgovarajućem topiku 4
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 I kod mene, zavera da ne gledamo trijumf Srbina u Koalalendu
Recommended Posts