Serena Posted January 23 Posted January 23 51 minutes ago, Serena said: Fric mu nije uzeo set osim u onom mecu kad se Novak povredio, nadam se da ce tako i ostati Odoh ja... Baksuz
Ras Posted January 23 Posted January 23 Nisi ti, do Novaka je. Nije Novak preuzeo veći rizik u 8. gemu, kada je i Fricu stao prvi servis i on dobro riternirao. Nakon toga je i Fric pogodio par ludačkih udaraca. 1
TS-CS Posted January 23 Posted January 23 ako ovi bas oduze, Siner i Rublja ce na Margaret Smith Court
Arkadija Posted January 23 Posted January 23 Drago mi je što ne mogu da gledam. Novak u dnevnom terminu na Australijskom suncu je mučenje, kad pročitaš, a ne da svedočiš tome.
lostfanforever Posted January 23 Posted January 23 Inace, ja sam se probudila jutros nesto pre 7 uverena da sam na telefonu videla da je 2 2 u setovima i 3 3 u petom Sad cemo videti koliki uvid u buducnost imam 4
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 Nesto ne kapiram, ajd ovi ostali GS koji su zguzvani ali zasto AO ne pomere malo kad nije bas najveca vrucina u jebenoj Australiji? Mislim ako gledaoci ne mogu da izdrze temperaturu dok sede i gledaju mec onda sto to rade?
Lancia Posted January 23 Posted January 23 Just now, Ros said: novak servira prvi u setu. he likes it Fritz?¿
goofs Posted January 23 Posted January 23 ^^Iz istog razloga iz kojeg nema krova na Vimbldonu i ne sme da se igra nedeljom i obavezno su beli šorcići i bele majčice. Tradicija i uklapanje u kalendar.
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, goofs said: ^^Iz istog razloga iz kojeg nema krova na Vimbldonu i ne sme da se igra nedeljom i obavezno su beli šorcići i bele majčice. Tradicija i uklapanje u kalendar. Pa ova tradicija bukvalno ceka da im neko capi od vrucine ne bi li nesto uradili. Debili.
duda Posted January 23 Posted January 23 (edited) nemam vremena da gledam još nije otišlo sunce sa terena ? Edited January 23 by dùda 1
peralozac Posted January 23 Posted January 23 15 minutes ago, peralozac said: lele Evo ga lele, bar nešto da pamtimo iz nesrećnog drugog seta. 3
Ras Posted January 23 Posted January 23 (edited) 4 minutes ago, dùda said: nemam vremena da gledam još nije otišlo sunce sa terena ? Ima ga još u tragovima. Evo opet BL, lepo ga je Novak sada prošetao. Edit. Fala Edited January 23 by Ras 1
Recommended Posts