Jump to content
IGNORED

na putu za Eldorado, stanica 1 - Australian Open 2024

Ros

Recommended Posts

Posted

Kako znaš da igra Kecmanović...

Čuješ kolegu "Bravo!!! :kecman:  (i 3 sec. kasnije)  Uuuu, jebem ti budalu!!!  :fur:

• Haha 1
Posted

jbg, a nije da nije imao sansu makar za TB u prvom setu...

Posted

Ako Kec osvoji set danas biće uspeh.

Posted (edited)

izgleda da uziva i igra bez pritiska. mislim da ce uzeti ili makar dogurati do TB u drugom

edit: i naravno spanac oma pravi brejk 

Edited by banecare1
  • Haha 3
Posted

igra dosta dobro Kecmanovic ali nazalost nije dovoljno. 

Alcaraz se nekako previse trudi da zasija i zadivi (publiku?) svakim potezom, nesto mi je to previse ziheraski mada mu generalno takav i jeste stil, leti na svaku loptu bez kalkulacija...

Nisam gledala Sinnera na ovom AO ali vise se njega probojavam nego Alcaraza u narednim kolima

Posted
1 hour ago, peralozac said:

Fricova devojka obećala da će pojesti teglicu vedžemajta ako padne Cici, nije mogla ni sa vr' kašike da poliže :lol:

ea7ef9d09b63dbdb4c0cf50dd00670dfa55551fe

A baš sam i pomislio da će ovo da se desi kada sam čuo za tu opkladu. Kakva crna teglica odjednom tog industrijskog zla (kao neka vegeta za mazanje), to je dovoljno za hiljade tostova. Ono, napraviš sendvič za šampione pa dodaš zeru umesto soli.

Nema tu ljubavi :sad:

Spoiler

photo-2024-01-22-10-17-42.jpg

• +1 3
  • Haha 1
Posted

Nikad sampion, Miomire, jako je ovo tanko

Posted

Nemoj tako Zli, Alkaraz je u strašnom izdanju večeras, neverovatno šta sve stiže i pogađa.

Posted

Bas mi ga zao, dok se zavrsise sastanaci zavrsi njega Alkaraz :sad:

Posted
3 minutes ago, peralozac said:

Nemoj tako Zli, Alkaraz je u strašnom izdanju večeras, neverovatno šta sve stiže i pogađa.

Daj bre Pero, ako je Carlos uopste igrao i sa pola snage, jednostavno Kec nema cime da se suprotstavi raznovrsnoj igri. Servis i pravolinijska razmena u daraca i to je to. 

• +1 1
Posted

Donekle ću se složiti za Kecovu igru (svejedno je bio blizu prva dva seta), ali ne ovo za Alkaraza, igrao je 100%.

Posted

Nije sporan Alkaraz, decko je fenomen, ali moglo se izgubiti i sa vise zara i borbe i muda. Ovako, imas priliku da se opustis jer su ti sanse za prolaz minimalne i samim tim i pritisak manji a sta ti uradis, odigras najvrljavije moguce. Cak i ovaj gem na 0:4 u trecem kad je imao 30:0 pa 30:15, u tom poenu je bio neki mini mec, da tako nazovemo, ovaj nas napada, Spanac se brani i Miomir na kraju veliki aut posle cega gubi i taj gem iako je Alkaraz realno planirao da mu ga prepusti.

Svaka mu cast svakako, ne moze svako biti Djokovic ali prosto mislim da je mogao skuplje da se proda, ovako je pokazao da nije (jos) taj kalibar, tuzno bilo za gledati. 

Posted

A Alkaraz kopira Nadala koji je imao nabildovanu levu ruku a desna zakrzljala, samo malac kontra, desna misicava a leva nista, izgleda mu kao da je ne trenira uopste

• +1 1
  • Haha 2
Posted
3 minutes ago, Zli Gli said:

A Alkaraz kopira Nadala koji je imao nabildovanu levu ruku a desna zakrzljala, samo malac kontra, desna misicava a leva nista, izgleda mu kao da je ne trenira uopste

Nisu svi atlete ko Rune :)

• Haha 1
Posted
15 minutes ago, peralozac said:

Donekle ću se složiti za Kecovu igru (svejedno je bio blizu prva dva seta), ali ne ovo za Alkaraza, igrao je 100%.

Onda nema nikakve sanse protiv Zvereva.