reg Posted January 21 Posted January 21 28 minutes ago, Lancia said: Ustao sam da gledam Ja isto krenuo da tražim strim...kad ono gotovo.
mire Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, Sandradjer said: Ma daj ovo gotovo a ja ustala da gledam . Samo sam caj skuvala. Ukljucim, ovaj potpisuje loptice. Ne mogu da verujem isto makar da pogoedam striklanda i onog drkusa 1
banecare1 Posted January 21 Posted January 21 rutinski fric do kraja za pobedu. ziner igra opako, mislim da ce on uzeti ove godine 1
banecare1 Posted January 21 Posted January 21 hacanov ne igra uopste lose, ali ima 1/9 na brejk loptama, dok janik ima 2/2 evo desete, da vidimo
banecare1 Posted January 21 Posted January 21 nista 1/10 sinner je uzeo prvi set 6:4 i 4:4 je u drugom
Shan Jan Posted January 21 Posted January 21 4 hours ago, Tsai said: Cime je sad ovaj iznervirao Djoku?
Arkadija Posted January 21 Posted January 21 (edited) Bolje je igrao Manarino dok nije imao ni jednu reklamu na majici, sad ih je nakačio 2 i dobio 2 đevreka. Isto ustala jutros, misleći da eventualno igraju drugi set, a uspela da odgledam ukupno 4 gema i početak intervjua. Kad su počeli o boji sata i da li se slaže sa trenerkom, ugasila tv. Edited January 21 by Arkadija 2
peralozac Posted January 21 Posted January 21 5 minutes ago, Arkadija said: Kad su počeli o boji sata i da li se slaže sa trenerkom, ugasila tv. Ts, ts, ts, propustila si deo o čarapama 1 3
peralozac Posted January 21 Posted January 21 Obožavam ovo pravilo. Mislim da je i Novak jednu lopticu uvalio Manarinu van mreže, ali je bilo sa osnovne linije. Ova niska je baš kul, vrišti "pa ček jel sme to?"
Lancia Posted January 21 Posted January 21 (edited) Koliko je napredovao De Minor od onog Novakovog razbijanja, svaka cast. Rubljov zasluzuje peti set, ako se ne samopovredi pre toga. Edited January 21 by Lancia 2
peralozac Posted January 21 Posted January 21 Kurijer naučio novu reč pa ponavlja ko papagaj ad-lib, ad-lib... @booyaka, ima li Banjac novih bisera?
Recommended Posts