Fakundo Sava Posted January 20 Posted January 20 8 hours ago, Engineer said: Da, jeste tad. Vidim igrao je protiv Alkaraza pre 2 godine u Majamiju i bilo je gusto To je bio jedan od najboljih mečeva godine. Alkaraz u nizu od nekoliko pobeda . Kecman je u poslednjem setu imao brejk prednosti ,pa u taj brejku mini brejku . Igrao je neverovatno dobro Iz nekog razloga posle tog meča je krenuo da pada
banecare1 Posted January 21 Posted January 21 dve duple i promasen lak volej u prvom gemu, posle toga idealna igra za 5:0. jedino sto izgleda fizicki kao da su u petom setu. tesko dise i trazio je inhalator. to brine za nastavak turnira.
peralozac Posted January 21 Posted January 21 (edited) Zbog zatvorenog krova je vruće i sparno, baš pati fizički (oznojen, diše na škrge, kao da mu je i muka bila posle nekih poena). Rezultat još uvek savršen 6:0 3:0, ali kakav je smor ovaj Mannarino, priviđa mi se Simon. Edit: 6:0 6:0 Edited January 21 by peralozac
Midžeta Posted January 21 Posted January 21 Novak "Hari Poter" Đoković, ali magija ne ide iz štapića 🤣🤣🤣 1
peralozac Posted January 21 Posted January 21 7 minutes ago, Midgeta said: Novak "Hari Poter" Đoković, ali magija ne ide iz štapića 🤣🤣🤣 Magija ide iz sile! Skupa, 23 AUD = 14 EUR za 6 kockica sile. 1 4
Ros Posted January 21 Author Posted January 21 derane, sledeći put kreni ranije da učiš, ne sat vremena pred ispit 2
Sandradjer Posted January 21 Posted January 21 (edited) Ma daj ovo gotovo a ja ustala da gledam . Samo sam caj skuvala. Ukljucim, ovaj potpisuje loptice. Ne mogu da verujem Edited January 21 by Sandradjer 1 5 1
Serena Posted January 21 Posted January 21 Ja na 4 2 u trecem. Dobro je pa nisam ranije Laku noc 1 1 1
Serena Posted January 21 Posted January 21 Nadam se da ce Cici i Fric jos igrati kad se probudim sledeci put i da ce ova gumena influenserka zaspati uplakana
Recommended Posts