gone fishing Posted January 20 Posted January 20 veliko je pitanje koliko je kecu ostalo goriva u rezervoaru, nakon 2 uzastopna meča u 5 setova, teško da bi prošao bilo koga u 4 kolu, ne samo alkatraza, sve u svemu, uzeo je lepe bodove i lovu na ovogodišnjem kengur openu
Engineer Posted January 20 Posted January 20 To jeste, plus se ovaj nije ni oznojio. Ali srećom ima dan pauze, pa se nadam da će ipak biti dobar
Lancia Posted January 20 Posted January 20 (edited) 1 hour ago, peralozac said: Simpa dečko (intervju posle meča). Jesam li ja jedini, ko nije cuo Borgesa?¿ Jbt, ima vec 26 godina a nije bas da ne pratim tenis. Edited January 20 by Lancia 1
peralozac Posted January 20 Posted January 20 2 minutes ago, Lancia said: Jesam li ja jedini, ko nije cuo Borgesa?¿ Nisi. 2 hours ago, peralozac said: nekog Portugalca... 1
Ros Posted January 20 Author Posted January 20 44 minutes ago, Lancia said: Jesam li ja jedini, ko nije cuo Borgesa?¿ Jbt, ima vec 26 godina a nije bas da ne pratim tenis. jedan od tenis twitterasa (morgado?) je portugalac, pa se nije moglo izbeci da se zna sa borgesa 1
Serena Posted January 20 Posted January 20 Nino je studirao kinezologiju u Misisipiju mozda je zato malo okasnio sa pojavljivanjem na turu. 1
Serena Posted January 20 Posted January 20 Ko nije gledao Igu i mladu Cehinju Noksovu vredi pogledati bar ovo. 2
peralozac Posted January 20 Posted January 20 Quote Izašao je snimak sa prošlog meča protiv Popirina, kada sam se ekspresivno radovao nakon što sam dobio meč. Uhvatila je u poslednjem momentu kamera šta sam ‘sočno’ izgovorio. Ne volim to da izgovaram, naravno, ali ko zasluži, dobiće i takav sočan odgovor. Čuj ti njega budućeg političara, ekspresivno radovao Spoiler 1
Lancia Posted January 20 Posted January 20 1 hour ago, Serena said: Ovo neki balet ili klizanje na ledu? Za poster, jbg. Ja kad bih ovo uradio, nedelju dana bih bio pod oblogama. 3
Serena Posted January 20 Posted January 20 2 minutes ago, Lancia said: Za poster, jbg. Ja kad bih ovo uradio, nedelju dana bih bio pod oblogama. Meni bi grc uhvatio zadnju lozu leve noge 1
Lancia Posted January 20 Posted January 20 1 minute ago, Serena said: Meni bi grc uhvatio zadnju lozu leve noge Daj slikaj to, ne znam tacno gde se nalazi 3
Sandradjer Posted January 20 Posted January 20 1 minute ago, Lancia said: Daj slikaj to, ne znam tacno gde se nalazi A ti uradi ovo u spavacici i viklerima i za moju dusu nemoj da obrijes noge. Pa slikaj 2
Serena Posted January 20 Posted January 20 3 minutes ago, Lancia said: Daj slikaj to, ne znam tacno gde se nalazi Hocu kad me uhvati grc 2
Recommended Posts