Jump to content
IGNORED

na putu za Eldorado, stanica 1 - Australian Open 2024

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)
15 minutes ago, Shan Jan said:

Svaka cast Kecmanu! Steta sto ide na Alkaraza, bukvalno nije moglo gore...

Nisam ga mnogo pratio, kolika je sansa da bude od njega Top 10 igrac?

Gledao sam ga sinoc do treceg seta kada sam "digao ruke". Svaka mu cast i drago mi je da sam bio u krivu. Ono sto sam video je da ima dosta solidan i forhend i behend, i prilicno precizan, poput Djokovica moze da seta protivnika, ali ima dva problema koja sam ja video - cesto, nerezonski pokusava da osvoji "grandiozan" poen, gadjajuci jace i rizicnije nego sto je potrebno: npr. protivnik je debelo otisao na jednu stranu, potrebno je da prebaci samo lopticu na drugi deo terena, on gadja jako i udara u mrezu ili gadja liniju i loptica odlazi u aut. Drugo, da popravi psihu, i da bodri sebe i veruje da ce da pobedi, jer ima sve ostalo. Top 10 moze da bude bez problema, mnogo gori igraci od njega su se tu usetali.

Edited by JohnnyD
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted

Svaka cast Mandarinu sto nosi ono sto mu je udobno i odbio je sponzore. Izgleda mi najkul od svih tenisera. 

Lepo covek sam bira basic majice za jogu i uziva u zivotu.

Posted
11 minutes ago, peralozac said:

Al se muči Griša protiv nekog Portugalca...

Ispade ludak :isuse:. Ništa, rešena dilema ko ima veće šanse da nam izbaci Alkaraza, Meda. 

Posted

Odlično je odigrao Borges

Posted
7 minutes ago, peralozac said:

Ispade ludak :isuse:. Ništa, rešena dilema ko ima veće šanse da nam izbaci Alkaraza, Meda. 

Medjed je zajebaniji, mogao bi to Kec sve da razbuca.

• Wub 2
Posted
2 minutes ago, aram said:

Odlično je odigrao Borges

Simpa dečko (intervju posle meča).

• +1 1
Posted

Gledam sad Swiatek - Noskova, Noskova reternira fenomenalno

Posted

Sheldon Cooper Presents: Fun with Flags - Švjontekina i Noskovina zastava se razlikuju za plavi trouglić!

• +1 1
Posted

ode Iga...

bem ti NJTA nijedna iz top 10 nije preostala :D

ED: loše sam razumeo, u ovoj polovini, u drugom delu ih ima :)

Posted

Novaka za sutra preselili u dnevni termin.

Posted

2 minutes ago, aram said:

ode Iga...

bem ti NJTA nijedna iz top 10 nije preostala :D

Kako nijedna? Sabalenka i Gof su jos uvek zive. 

• +1 1
Posted

Bravo za Noksovu:thumbup:

Iga ima problem sa curama koje imaju dobar ritern jer joj je defanziva kriminal. Navikla je na kratke poene i da sve vreme napada, cim se krene u razmene ona se unervozi i krece da gresi. Uzasno me nervira kad podigne reket da zaustavi serverku jer nesto iza joj smeta. Jako cesto to radi i bas bih volela da joj neka uzvrati. 

Posted
4 minutes ago, red star forever said:

Novaka za sutra preselili u dnevni termin.

Morao je jedan dnevni termin da ga zakači, srećom neće da ždi. I do kraja prognoza dobro izgleda, mislim da mu u ovim godinama (hint Sinsinati) vrućina baš baš smeta.

20240120001.png.57316a9d24942c75d64e132d33a054e0.png

• +1 2
Posted

Mozda vise vetar nego vrucina. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, JohnnyD said:

Drugo, da popravi psihu, i da bodri sebe i veruje da ce da pobedi, jer ima sve ostalo. Top 10 moze da bude bez problema, mnogo gori igraci od njega su se tu usetali.

Jedna lasta ne čini proleće, ali ovaj meč pokazuje da mu nije psiha ni toliko loša ;) Možda bprotiv Alkaraza udemo gledali sličan meč kao Đere-Đovak sa USO-a :D