JohnnyD Posted January 20 Posted January 20 Dobro gura Kecmanovic vodi 1:0 u setovima, ispustio je i brejk u drugom, i nije iskoristio dosta brejk lopti. Samo da nastavi
JohnnyD Posted January 20 Posted January 20 Ne vredi, igra sada jako malodusno. Mec nije ni izblizu resen, ali je pao totalno, pa cak i kad mu krene i osvoji lep poen, ne vidi se optimizam. Mora mnooogo vise da veruje u sebe, jer je preko puta sasvim prosecan protivnik. Odoh da spavam, iako se nadam da gresim i da ce da preokrene ovo.
Serena Posted January 20 Posted January 20 Bravo za Viku U drugom setu letonska tetka, u lila spavacici sa viklerima u kosi, vodila 5 2 al se Vika razgoropadila i dobila ga sa 7 5 Divan intervju nakon meca odradila Andreja Petkovic 1
Serena Posted January 20 Posted January 20 2 hours ago, peralozac said: Bravo Kec! Nadam se da ce nas Kec u sledecem mecu uveriti u postojanje Netflixove kletve Ima sad ozbiljan tim strucnjaka oko sebe koji mu ne dozvoljava da zabusava na treninzima, sto je njegov najveci problem. Sa Nalbandijanom se razisao jer ga je terao puno da radi 1 7
Lancia Posted January 20 Posted January 20 Sad citam, Cacic i Molcanov izbacili prve nosioce Krajiceka i Dodiga 6:4 6:7 (8-10) 7:6 (10-7) 2
duda Posted January 20 Posted January 20 Bravo za Kecmana ! Drago mi zbog Vike, kolikogod je Ostapenko nekada bila simpatična (barem meni, kada je ono briljirala na RG, klinka), toliko mi je sad grooooozna .
Arkadija Posted January 20 Posted January 20 Jel ovo Kecmanoviću prvi put da prođe u četvrto kolo na gs-u?
Ras Posted January 20 Posted January 20 (edited) 7 minutes ago, Arkadija said: Jel ovo Kecmanoviću prvi put da prođe u četvrto kolo na gs-u? Po sećanju, igrao je već 4. kolo i to baš na AO pre dve godine, onda kada je Novax deportovan. Edited January 20 by Ras 2
Engineer Posted January 20 Posted January 20 Da, jeste tad. Vidim igrao je protiv Alkaraza pre 2 godine u Majamiju i bilo je gusto A Nori je izbacio Ruda, mada ne znam da li je to iznenađenje :|
Shan Jan Posted January 20 Posted January 20 Svaka cast Kecmanu! Steta sto ide na Alkaraza, bukvalno nije moglo gore... Nisam ga mnogo pratio, kolika je sansa da bude od njega Top 10 igrac?
Recommended Posts