Lo Zingaro Posted January 19 Posted January 19 4 minutes ago, Ros said: majice koje nosim i vracam obicno tako i koristim. uvece u setnju, i sutra na plazu. inace spavam u grckoj ili bez majice ili u klasicnoj potkosulji. te majice koje ostaju u grckoj nisu bas za izlazak u grad Ovo tvoje? A evo i potkosulje u kojoj spavas
Ros Posted January 19 Author Posted January 19 1 minute ago, Poludziber said: Ovo tvoje? A evo i potkosulje u kojoj spavas dobre, de. necemo se nadimati sad 1
Lo Zingaro Posted January 19 Posted January 19 Evo jos samo prilog tvoje kosulje sa vencanja i zavrsavam 1
Ros Posted January 19 Author Posted January 19 Just now, Sandradjer said: Bravo @Ros-e. Praktican covek moram tako. imam dve smizle kod kuce od koje ona starija, po definiciji zrelija i prakticnija, redovno pakuje 30-40% stvari nego sto se koristi. znas, uz ove cipele moze da ide samo ova haljina. i tako mi slepamo 3x23kg za grcku. bilo na 13 dana ili 21 dan. i onda neko mora negde da napravi mesta za toliko stvari. zadnje dve-tri godine mi prolazi fora da moj kofer, kao, napunim. u stvari ne pritisnem stvari i onda na cuveno "ima li kod tebe mesta" ide "vidi sama, nema vise", i onda to jutro pred puta samo malo popritiskam stvar, i bas bude lepo i uredno 1
Ros Posted January 19 Author Posted January 19 1 minute ago, booyaka said: Ček, nosiš majice na more da bi ih bacio? one koju su za bacanje. stare, izbledele, sa mozda po kojom neuklonjivom flekom, koje samo cuce u nekom ormanu i cekaju svoj red. Dead t-shirt flying to Greece
Lancia Posted January 19 Posted January 19 1 minute ago, Ras said: Sve ovo da se prebaci na ekologiju. Valjda deponiju 1 3
Sandradjer Posted January 19 Posted January 19 9 minutes ago, booyaka said: Ček, nosiš majice na more da bi ih bacio? Ja pola kofera pobacam. Sve i svasta, peskire stare posebno 1
Ros Posted January 19 Author Posted January 19 2 minutes ago, Ras said: Sve ovo da se prebaci na ekologiju. moze i na Putovanja. tips&tricks, saveti za putovanja. svi ljudi sve znaju. i ja sam ovo za majice cuo od jednog kolege nemca 1 1
Serena Posted January 19 Posted January 19 Ajd malo o tenisu. Mala Mira dobila jutros izgubljen mec 1
JohnnyD Posted January 19 Posted January 19 (edited) Ako bi Kecmanovic dobio, to bi znacilo da imamo dvojicu u cetvrtoj rundi, isto kao i Rusi trenutno, a sve ostale zemlje po jednog, jedino Francuzi imaju neke mizerne sanse da ih bude dvojica. Edited January 19 by JohnnyD
Serena Posted January 19 Posted January 19 (edited) Lep pozdrav na mrezi Kakav poen bravo za obojicu 👍 Edited January 19 by Serena 2
Recommended Posts