Sandradjer Posted January 18 Posted January 18 Kad igra Djokovic sutra po nasem vremenu? Znam da je ovo najdosadnije pitanje, ali eto potvrdite da li je sutra u 9am? Hvala 1
Lancia Posted January 18 Posted January 18 8 minutes ago, Sandradjer said: Kad igra Djokovic sutra po nasem vremenu? Znam da je ovo najdosadnije pitanje, ali eto potvrdite da li je sutra u 9am? Hvala Kod mene pocinje u 8, dodji da gledamo pre svih 3
Sandradjer Posted January 18 Posted January 18 7 minutes ago, Lancia said: Kod mene pocinje u 8, dodji da gledamo pre svih Ali porani da me lepo docekas
Serena Posted January 18 Posted January 18 Raspored za sutra po australijskom vremenu, za nas oduzeti 10 sati. Dakle Novak 19-10=9 1
Lancia Posted January 18 Posted January 18 Just now, Sandradjer said: Ali porani da me lepo docekas Nego sta, domacinski sa viklerima i u spavacici sa sve kaficom 1
Sandradjer Posted January 18 Posted January 18 2 minutes ago, Lancia said: Nego sta, domacinski sa viklerima i u spavacici sa sve kaficom I necemo da javljamo rezultat, neka cekaju da im stigne slika sat kasnije . Donecu 2
Serena Posted January 18 Posted January 18 (edited) @Sandradjer Izbaci jedan kad budes preletala moju teru 😍 ljuti grazie Jel to cena 15€?😯 Edited January 18 by Serena 1
Sandradjer Posted January 18 Posted January 18 8 minutes ago, Serena said: @Sandradjer Izbaci jedan kad budes preletala moju teru 😍 ljuti grazie Jel to cena 15€?😯 Aerodrom u BG ima cene da umres od smeha 1 1
Tsai Posted January 18 Posted January 18 1 hour ago, Lancia said: Kod mene pocinje u 8, dodji da gledamo pre svih U kolko pocinje? 2
Ros Posted January 18 Author Posted January 18 1 hour ago, Sandradjer said: Aerodrom u BG ima cene da umres od smeha najskuplji free shop na svetu. uzas 1
peralozac Posted January 19 Posted January 19 Mladi telefon loše krenuo protiv Manarina pa vratio brejk. Stari telefon uskoro izlazi na teren. Fiksna telefonija zadržava dah, da li će doći do istorijskog meča koji će vratiti veru u lupanje slušalice?
peralozac Posted January 19 Posted January 19 2 minutes ago, Sandradjer said: Doruckovala, imam kafu, spremna. Večerao, prime time, pijucka se, spreman. Jedan turnir godišnje ne moram u sred noći da ustajem zbog tenisa, kosmos da pogleda i sredovečnog belca iz zemlje prvog sveta, i ja imam dušu 1 2
booyaka Posted January 19 Posted January 19 Banjac: Poslednji meč je završen u 20 do 4 ujutru kod nas je bilo 18 časova i 17 minuta Mora da se drogira nemam drugo objašnjenje 6
Recommended Posts