utilitarist Posted January 17 Posted January 17 neće taj da lipše. ubeđen sam da bi novak posle mesec dana (polu)spremanja istrčao maraton sa pristojnih 3:20 ili brže. kad je mogla voznijacki mogao bi i on.
Ros Posted January 17 Author Posted January 17 4 hours ago, Djuro said: bice dobar GIF, od ovog Novakovog slanja u PM na kraju meca... 1
Max Morlock Posted January 17 Posted January 17 2 hours ago, utilitarist said: Dude in the crowd on the phone after the match: "Goran? It's done." * Hangs up, destroys phone, walks out of the stadium U čemu je fora? Zašto se u onom kriku s Twittera ne čuje ništa osim muzike na kraju???
utilitarist Posted January 17 Posted January 17 15 minutes ago, Max Morlock said: U čemu je fora? u mnogo puta viđenom, ne dao ti bog da si preko puta mreže kad novak pobesni. nisam gledao meč kažu da je odma usledilo mlejanje popirina. 1
Djuro Posted January 17 Posted January 17 2 hours ago, utilitarist said: neće taj da lipše. ubeđen sam da bi novak posle mesec dana (polu)spremanja istrčao maraton sa pristojnih 3:20 ili brže. kad je mogla voznijacki mogao bi i on. lol 1
Ros Posted January 18 Author Posted January 18 kljako sutra u 9. prvi mec u vecernjem terminu. postuju ga 1
Serena Posted January 18 Posted January 18 Ovaj Francuz, Laslov dzelat mnogo dobro igra. Nisam ga gledala do sad, super su mu svi udarci, pokreti koordinisani, kineticki lanci dugi i podmazani Uzeo Runeu prvi set u TB i u drugom ima brejk prednosti. Atleta nervozan, za sad se kontrolise, ne lici mi da ce izdrzati ako izgubi indrugi set. 1
lostfanforever Posted January 18 Posted January 18 7 minutes ago, Serena said: Ovaj Francuz, Laslov dzelat mnogo dobro igra. Nisam ga gledala do sad, super su mu svi udarci, pokreti koordinisani, kineticki lanci dugi i podmazani Uzeo Runeu prvi set u TB i u drugom ima brejk prednosti. Atleta nervozan, za sad se kontrolise, ne lici mi da ce izdrzati ako izgubi indrugi set. izgubio i drugi! Francuz fenomenalan! Nikada ga nisam gledala, ne znam dal ima bolji arsenal udaraca ili je bolja izvedba 1
Serena Posted January 18 Posted January 18 Uze Kazu i drugi set Cesto gadja Runea u telo, a njemu bas ne prija kad mora iz dzepa da ih vraca. Promenio je majicu, mozda mu sad krene.
Recommended Posts