Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 Nego osim sto ni fizicki ni psihicki nije usao spreman u mec, zar vam ne deluje da Alkaraz nema nikakav plan za ovaj mec?
Milošica Posted January 24 Posted January 24 Just now, Shan Jan said: Nego osim sto ni fizicki ni psihicki nije usao spreman u mec, zar vam ne deluje da Alkaraz nema nikakav plan za ovaj mec? Navikao je mnogo na Ferera.
Serena Posted January 24 Posted January 24 Sasa u fazonu: Jbt tek si se ispilio i hoces do trofeja pre mene e nece da moze 1 1
mlatko Posted January 24 Posted January 24 11 minutes ago, Sandradjer said: Jel to onaj Alcaraz sto ce da osvoji 30GS One slam wonder, zasad... u svakom slučaju i smislu. Nole ræđa samo takve 2
Serena Posted January 24 Posted January 24 3 minutes ago, Shan Jan said: Nego osim sto ni fizicki ni psihicki nije usao spreman u mec, zar vam ne deluje da Alkaraz nema nikakav plan za ovaj mec? Nisko Celo 1
Jean-Luc Picard Posted January 24 Posted January 24 Jedan jak What the fuck momenat kad sam sad otvorio LS da vidim rezultat
Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 Ok jeste Alkaraz los danas ali da li bi iko imao sanse protiv ovakvog Zverka? 1
duda Posted January 24 Posted January 24 Ja nisam baš fan Zvereva ali od kada sam čula sa kakvom se bolešću bori, a igra na svetskom vrhu, ima moj ogrooooooman respekt. Radujem se ovom rezultatu. 7
Serena Posted January 24 Posted January 24 1 minute ago, dùda said: Ja nisam baš fan Zvereva ali od kada sam čula sa kakvom se bolešću bori, a igra na svetskom vrhu, ima moj ogrooooooman respekt. Radujem se ovom rezultatu. Plus ona povreda na Rg... bravo za Sasu 1
Milošica Posted January 24 Posted January 24 2 minutes ago, dùda said: Ja nisam baš fan Zvereva ali od kada sam čula sa kakvom se bolešću bori, a igra na svetskom vrhu, ima moj ogrooooooman respekt. Radujem se ovom rezultatu. Vidi mu se u pogledu da je napaćen.
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 6 minutes ago, Shan Jan said: Ok jeste Alkaraz los danas ali da li bi iko imao sanse protiv ovakvog Zverka? Mislis na Misinog brata Acu?
Recommended Posts