4 hours ago4 hr Author Sve se razumemo, slične su nam priče, samo se ne poklapa toliko ovo s obrazovanjem....Od moje babe su ubijena tri brata i sestra, a ostala ona i još tri brata. Mislim da od ubijenih niko nije imao potomke, jer su isto svi imali nešto tako, dvadesetak godina. Baba tetka je imala 19 godina...Šta da ti kažem, da se svetila krvlju za vreme rata, verovatno ne bi ni robijala, ali kasnije je već bilo drugačije. Mada sad čitam ponovo, polovina osamdesetih, tu je već verujem izašlo iz okvira kulturološkog....ko zna šta joj je zviznulo u glavi, da izvineš
4 hours ago4 hr 8 minutes ago, Svemir Zeka said:Šta da ti kažem, da se svetila krvlju za vreme rata, verovatno ne bi ni robijala, ali kasnije je već bilo drugačije. Mada sad čitam ponovo, polovina osamdesetih, tu je već verujem izašlo iz okvira kulturološkog....Da.U ovoj priči nešto nedostaje da bi se sklopila slika u potpunosti...
2 hours ago2 hr 2 hours ago, pt 2.0 said:Da.U ovoj priči nešto nedostaje da bi se sklopila slika u potpunosti...I mene zanima ,ta žena ima dve ćerke koje su mnogo starije od mene i do skoro su živele po inostranstvu ,tako da sa njima nemam kontakt ,keva brljavi godine i nema baš najbolju memoriju ,taj rođak koji je posećivao u zatvoru ,on je pravi storyteller i sigurno je najbolje informisan ali ga vidim možda jednom godisnje na slavi a nije baš slavska priča .....Ne vole ljudi da pričaju o prošlosti ,sve je tabu,svuda ima neko proklestvo
10 minutes ago10 min 5 hours ago, Svemir Zeka said:Čoveče.Sva sreća pa ovi moji familija nisu znali koji su im komunisti poubijali ujake i tetku To su samo pričali tako jer nisu imali muda za krvnu osvetu ;/