Max Morlock Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Predlažem da se otvori topik na tenisu za meraklije p.s. da dodatno zakomplikujem izjavom da sam happy ;) što su najbolje noge wta prošle u qf :P
Timmy Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Stvarno. Ajde split na ovo, pa da se na miru raspravljamo :)
Yoda Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 (edited) ma kakva azarenka, za nju je serena vrh riba. Uhhhhh Izvini, mora ovaj filmic https://www.youtube.com/watch?v=nEjPDS8Jp1E @Max Morlock> a ko je ponosna vlasnica tih nogara, nesto bas i ne vidim takve u 1/4? edit 2; Kristina M? Ako je ona, ulazi u uzi izbor. Edited September 8, 2015 by Yoda
Max Morlock Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 (edited) ... A otkud su Belorusi katolici? Pa i nisu, oni su komunisti (nije kao da je nešto zaista i bitno koje su vere :D)... nego: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Eastern_Orthodox_Christians ;) edit (kasno uočih :D): ... @Max Morlock> a ko je ponosna vlasnica tih nogara, nesto bas i ne vidim takve u 1/4? ... ;) Edited September 8, 2015 by Max Morlock
Yoda Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Heh, pa ok je Flavijica, ali jaca je u nekim drugim disciplinama... ;)
Timmy Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Daj Rose split. Nesto tipa lepota tenisa ili sta slicno, pa da ne smetamo vise ovde.
Ros Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Daj Rose split. Nesto tipa lepota tenisa ili sta slicno, pa da ne smetamo vise ovde. rado, ali tek sam stigao iz grcke. ne znam gde da krenem :D
Tolaa Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Pre skrenem pogled nego što dodjem do sisa :( A gde je sad Tola kad treba neko objektivan da presudi :D Izvol'te? :) Cije sise treba da ocenim?
Max Morlock Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Heh, pa ok je Flavijica, ali jaca je u nekim drugim disciplinama... ;) Do tell
renne Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Izvol'te? :) Cije sise treba da ocenim? ne sise, nego celu Viktoriju
Zli Gli Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Meni je Azarenka totalno bezveze, kao i Ana Ivanovic a i na nju se lozi mnogo ljudi. Prva mi je onako glupavo napadna, pokusava da bude showman ili kako vec a ne ide joj, dok je Ana jednostavno sva kilava i bez energije, plus ono "kamon" i "ajdee" ispraceno onim njenim bezveznim pokretima... mnogo je, kume. Sa druge strane, sa Kristinom Mladenovic i Janinom Vikmajer bih orgijao tri dana.
189- Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 e jebise gli. cim sam video tvoj post hteo sam pitati da li se palis na yaninu (jer sam bio siguran odgovora) i eto...
Kanzas siti zez Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Vitalia nije losa i sada da zakljucim diskusiju :
Yoda Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Do tell Flavija je inspirativna cica izgleda... http://www.24sata.hr/tenis/pennetta-carlos-moya-i-ja-seksali-smo-se-posvuda-137960
Recommended Posts